+38 (048) 700 60 60
Одеса+38 (048) 700 60 60
вул. Суднобудівна, 1БКиїв+38 (067) 501 60 80
вул. Костянтинівська, 57
Зворотній дзвінок

Замовити дзвінок

Адміністратор VIRTUS зв'яжеться з Вами найближчим часом

Спасибі

UA
Безпечне збільшення грудей

Маммопластика впевнено утримує першість в світі за кількістю операцій – мабуть, з того моменту, як пластична хірургія стала загальнодоступною.

Збільшуємо груди за допомогою ліпофілінга

Маммопластика впевнено утримує першість в світі за кількістю операцій – мабуть, з того моменту, як пластична хірургія стала загальнодоступною. Одні мріють збільшити природній розмір, для інших така медична процедура – єдиний спосіб повернути колишню красу обвислим після пологів і лактації грудям… Причин може бути багато, але підсумок один: мрії про красивий пишний бюсті, символ жіночності, що підіймає самооцінку і покращує якість життя давно стало легко здійсненною реальністю. Однак не завжди жінки морально і психологічно готові лягти під ніж хірурга – і в таких випадках мрію можна реалізувати за допомогою процедури безопераційного збільшення грудей.

Процедура ліпофілінга дозволяє збільшити груди на півтора-два розміри без хірургічного втручання і використання імплантів. Для операції використовуються власні жирові клітини пацієнтки, викачані з інших частин тіла, не використовуючи штучні вставки. Це робить процедуру максимально безпечною, допомагає звести до нуля стрес для організму і скоротити реабілітаційний період. Варто ретельно підійти до вибору клініки і пластичного хірурга, який проведе операцію – довіряйте своє здоров’я і красу тільки тим фахівцям, у рівні професіоналізму і репутації яких впевнені.

Детально обговоріть всі нюанси операції, розмір і форму грудей. Професіонал обов’язково покаже модель грудей «після» в спеціальній програмі на комп’ютері. Це допоможе пацієнтці не чекати «кота в мішку» і розуміти, яким буде реальний результат, а лікарю – переконатися, що правильно зрозумів бажання пацієнта.

В якості підготовки до операції потрібно пройти комплексне обстеження і здати ряд аналізів. Це необхідно для того, щоб переконатися у відсутності протипоказань для процедури.

Проводити ліпофілінг не можна:

  • При наявності онкологічних хворіб
  • Під час гострої стадії хронічних захворювань
  • В період менструації
  • Під час вагітності і лактації
  • При наявності захворювань крові
  • При змінах гормонального фону організму

Перед операцією варто відмовитися від вживання алкоголю, куріння і не приймати препарати, що впливають на згортання крові – це може продовжити термін загоєння і реабілітації. Для цієї процедури важливо знайти досвідченого і кваліфікованого хірурга, який докладно роз’яснить всі деталі операції та максимально підготує пацієнтку. Для того, щоб процес здобуття бюста мрії пройшов максимально гладко, варто дотримуватися рекомендацій лікаря на всіх етапах.

Як правило, ліпофілінг проводиться з введенням власних жирових клітин – це допомагає максимально убезпечити пацієнтку від розвитку ускладнень і знизити термін післяопераційної реабілітації. У разі, якщо у пацієнтки немає необхідного для операції обсягу жирових клітин, фахівці клініки VIRTUS вирощують їх у власній лабораторії. Для цього спеціалісти беруть невеликий обсяг жирових волокон, і додають у нього стовбурові клітини. Завдяки особливим властивостям стовбурових клітин, виходить виростити необхідну кількість жиру для операцій. Властивості отриманого препарату будуть ідентичні до жирових волокон пацієнта. Отримана субстанція абсолютно безпечна для введення і не сприймається організмом як чужорідна. Як правило, операцію призначають зранку і пацієнту рекомендують приходити на голодний шлунок.

Сама операція складається з декількох етапів:

Розмітка: пластичний хірург робить помітки на місцях, куди буде вводитися жир.
Очищення: попередньо відібраний або вирощений матеріал поміщають в центрифугу, щоб відокремити кров і інші домішки від жирових волокон.
Введення: уже очищений препарат за допомогою тонкої і гострої голки вводять в попередньо розмічені зони. Цей спосіб допомагає зменшити кількість швів і уникнути візуально помітних слідів операції: шрамів і рубців.
Після операції пацієнту слід деякий час носити спеціальний еластичний компресійний бюстгальтер, відмовитися від навантажень і активних занять спортом – це необхідно для того, щоб тканини зрослися правильно. Протягом перших декількох тижнів після процедури можуть з’явитися набряклості і синці – це нормальна реакція організму на втручання ззовні. Як правило, проблема вирішується за допомогою спеціальних кремів і мазей. Вже через пару тижнів єдине, що буде нагадувати про операцію – це нові красиві груди.

Ендопротезування для збільшення грудей

Традиційно, збільшення грудей – це хірургічна операція, що передбачає використання імплантів. Саме ендопротезування створює максимально якісний ефект. Якщо, у випадку з ліпофілінгом, збільшення можливе не більше, ніж на два розміри, для цієї маніпуляції таких обмежень не існує. Як правило, перший крок до ідеального бюсту в даному випадку – це консультації з пластичним хірургом. На цій зустрічі доктор детально опише весь процес, зупиниться на кожному з етапів та запропонує варіанти, можливі в конкретному випадку.

Операція – це завжди стрес для організму, і тільки високий рівень кваліфікації лікаря й чітке дотримання рекомендацій як до, так і після процедури зможуть гарантувати бажаний результат. Якщо пацієнт зважився на збільшення грудей за допомогою ендопротезування, то наступний етап – це повне і всебічне обстеження. Як і будь-яке хірургічне втручання, дана процедура має свої протипокази. Для того, щоб все пройшло вдало, організм і психіка пацієнтки повинні бути в змозі витримати, як саму операцію, так і період відновлення.

На які особливості імплантів для операції варто звернути увагу:

  • Форма. Імпланти бувають круглої, каплевидной або анатомічної форми. Найбільш природний вигляд виходить досягти за допомогою останньго різновиду
  • Наповнення імплантів: силікон, сольовий розчин або біосумісні гелі;
  • Поверхня: гладка або з капсулярною контрактурою

Не варто приймати рішення, виходячи виключно з ціни імпланта. У кожному різновиді є свої особливості, і краще за все – разом з хірургом обрати єдино вірний варіант для вашого конкретного випадку.

Існує чотири види розрізів під час операції:

  • Інфрамаммарний – найбільш популярний спосіб, який дає можливість зберегти привабливий вигляд після процедури. Розріз проводиться в складці під грудьми, таким чином, ризик пошкодження навколишніх тканин практично зведений до нуля
  • Періареолярний – спосіб, який вимагає чималої майстерності і досвіду від лікаря. Всі маніпуляції проводяться навколо соска, де вкрай важлива точність і вивіреність рухів, щоб не пошкодити молочні залози
  • Трансаксіллярний – імплант вводиться через пахвову зону. Не популярний спосіб, так як ризик пошкодження судин і внутрішніх органів вкрай великий
  • Трансабдомінальний – введення імпланта через черевну порожнину. Спосіб використовується вкрай рідко, з тих же причин, що і трансаксіллярний

Красиві, великі та пружні груди в наш час – реальність в будь-якому віці і при будь-яких обставинах. Головне в цьому процесі – знайти досвідченого і професійного пластичного хірурга, який проведе вас через всі етапи до бюсту мрії.

Хотите увидеть фото До и После?

Результаты наших операций и процедур говорят сами за себя. Судите сами!

   5 з 5 на основі 3 оцінок
Цепк Ганна

Підписуйтесь
на нашу розсилку

Отримуйте корисні поради для краси та здоров'я від кращих фахівців Інституту передової медицини VIRTUS!

Читайте також

Які захворювання лікує проктолог?

Які захворювання лікує проктолог?

Спектр захворювань, які лікує проктолог, далеко не вичерпується гемороєм будь-якого рівня складності: це також пролапс прямої кишки, тріщини в задньому проході, свищі прямої кишки,…
Здоров’я жінки: ключові захворювання матки та їх діагностика

Здоров’я жінки: ключові захворювання матки та їх діагностика

При відтермінуванні дітонародження жінки зрештою стикаються з проблемами в репродуктивній сфері.
Як виправити вікові зміни шкіри обличчя у жінок

Як виправити вікові зміни шкіри обличчя у жінок

Вікові зміни шкіри обличчя у жінок, в першу чергу, виявляються у вигляді зморшок та птозу. Обидві проблеми далеко не завжди пов’язані лише з віком.
Коли варто звернутися до лікаря через “проблеми” з носом

Коли варто звернутися до лікаря через “проблеми” з носом

Існує багато «проблем» з носом, які можуть привести людину до кабінету лікаря: естетичні та функціональні. Головне, своєчасно звертатися з проблемами з носом до лікаря.
Що таке ендоскопічний ліфтинг обличчя

Що таке ендоскопічний ліфтинг обличчя

Ендоскопічний ліфтинг обличчя — малоінвазивне хірургічне втручання з омолодження обличчя та усунення опущення м’яких тканин (птозу).
+1 складний випадок у провідного отоларинголога клініки

+1 складний випадок у провідного отоларинголога клініки

Сучасні технології в руках лікарів-віртуозів дозволяють вирішувати надскладні нейрохірургічні проблеми так, неначе це рядова лор-операція з вирівнювання носової перегородки.
Коли варто звернутися до лікаря щодо інтимної пластики

Коли варто звернутися до лікаря щодо інтимної пластики

Інтимна пластика — це низка операцій на органах, які входять в інтимну зону: зовнішніх — піхві, внутрішніх — вульві, та промежині.
Що таке підтяжка обличчя?

Що таке підтяжка обличчя?

Підтяжка обличчя — це операція (або декілька) з пластичної хірургії, мета якої — корекція вікових змін та омолодження. Це може бути як малоінвазивне ендоскопічне…
Що таке целюліт і чи потрібно з ним щось робити?

Що таке целюліт і чи потрібно з ним щось робити?

Багато людей прагнуть покращити зовнішній вигляд шкіри з допомогою найрізноманітніших засобів, намагаючись позбутися целюліту з допомогою фізичних вправ, різних дієт, косметичних засобів, масажів.
Залиште відгук
Задайте питання
Зверніться в чат