+38 (048) 700 60 60
Одеса+38 (048) 700 60 60
вул. Суднобудівна, 1БКиїв+38 (067) 501 60 80
вул. Костянтинівська, 57
Зворотній дзвінок

Замовити дзвінок

Адміністратор VIRTUS зв'яжеться з Вами найближчим часом

Спасибі

UA
Що таке клітинна терапія і в чому її переваги

Що таке клітинна терапія і в чому її переваги

Стовбурові клітини (СК) виділяються з кісткового мозку та жирової тканини людини. Після появи методики зникла необхідність в пошуку донорських біоматеріалів для проведення імуносупресивної терапії. Імуносупресивна терапія застосовується для лікування аутоімунних захворювань, при яких імунна система організму вражає власні органи і тканини. До таких хвороб відносяться: ревматоїдний артрит, псоріаз, вітіліго, цукровий діабет 1-го типу, хвороба Аддісона.

Як працює метод

Стовбурові клітини отримують зі зразка тканин пацієнтів. Потім зразок тканини поміщають в спеціальне середовище, де клітини починають ділиться. Деякі виживають, а деякі — ні. Ті, які виживають, продовжують розмножуватися. З них роблять препарат для лікування. Це складний і багатоетапний процес: потрібно точно дотримуватися технології. Від коректного плекання клітин залежить ефект терапії.

Клітинний препарат вводять в організм пацієнта внутрішньовенно. Протягом місяця після процедури відбувається покращення обміну речовин, відновлення імунітету, загоєння ран, нормалізація функцій печінки та прискорюється дозрівання клітин крові. СК не викликають відторгнення в організмі.

Хвороби, які піддаються клітинній терапії

Перевага клітинної терапії в тому, що вона допомагає лікувати хвороби без використання ліків.

Розповімо в яких випадках застосовується лікування клітинами:

  • Травми спинного і головного мозку
  • Хвороба Альцгеймера
  • Хвороба Паркінсона
  • Розсіяний склероз
  • Бічний аміотрофічний склероз
  • Міопатії
  • Інсульт і постінсультний стан
  • Ішемічні захворювання
  • Цукровий діабет

Клітинна терапія сприяє омолодженню організму. З віком організм оновлюється повільніше. Терапія клітинами допомагає регенерації (оновленню) клітин і живить їх корисними речовинами. Крім того, стовбурові клітини застосовуються для створення протезів клапанів серця, судин, трахеї. Також клітинна терапія вирішує проблеми опорно-рухового апарату, відновлюючи дефекти кісток. Додатково клітинна терапія застосовується в стоматології. У роботі з новими біологічними технологіями потрібна якісна наукова техніка і досвідчені біологи.

SmartCell — українська біотехнологічна компанія. У своїй лабораторії ми вирощуємо клітини, досліджуємо їх і робимо генетичний аналіз. Ми працюємо без збоїв і використовуємо японське обладнання рівня GMP. Ми застосовуємо технологію кріогенного зберігання — збереження живого клітинного і тканинного матеріалу при температурі -196 ° С. Нам цікаво розповідати про досягнення клітинної терапії, тому ми виступили з доповідями на 30 всесвітніх конференціях. Наші розробки застосовують українські клініки і 12 іноземних медичних установ. Ми одна з 12 компаній країни, яка отримала ліцензію на таку діяльність.

SmartCell заснована в 2012 році в Одесі. Наші клієнти — 2600 осіб з позитивним результатом лікування.

   5 з 5 на основі 3 оцінок
Цепк Ганна

Підписуйтесь
на нашу розсилку

Отримуйте корисні поради для краси та здоров'я від кращих фахівців Інституту передової медицини VIRTUS!

Читайте також

Які захворювання лікує проктолог?

Які захворювання лікує проктолог?

Спектр захворювань, які лікує проктолог, далеко не вичерпується гемороєм будь-якого рівня складності: це також пролапс прямої кишки, тріщини в задньому проході, свищі прямої кишки,…
Здоров’я жінки: ключові захворювання матки та їх діагностика

Здоров’я жінки: ключові захворювання матки та їх діагностика

При відтермінуванні дітонародження жінки зрештою стикаються з проблемами в репродуктивній сфері.
Як виправити вікові зміни шкіри обличчя у жінок

Як виправити вікові зміни шкіри обличчя у жінок

Вікові зміни шкіри обличчя у жінок, в першу чергу, виявляються у вигляді зморшок та птозу. Обидві проблеми далеко не завжди пов’язані лише з віком.
Коли варто звернутися до лікаря через “проблеми” з носом

Коли варто звернутися до лікаря через “проблеми” з носом

Існує багато «проблем» з носом, які можуть привести людину до кабінету лікаря: естетичні та функціональні. Головне, своєчасно звертатися з проблемами з носом до лікаря.
Що таке ендоскопічний ліфтинг обличчя

Що таке ендоскопічний ліфтинг обличчя

Ендоскопічний ліфтинг обличчя — малоінвазивне хірургічне втручання з омолодження обличчя та усунення опущення м’яких тканин (птозу).
+1 складний випадок у провідного отоларинголога клініки

+1 складний випадок у провідного отоларинголога клініки

Сучасні технології в руках лікарів-віртуозів дозволяють вирішувати надскладні нейрохірургічні проблеми так, неначе це рядова лор-операція з вирівнювання носової перегородки.
Коли варто звернутися до лікаря щодо інтимної пластики

Коли варто звернутися до лікаря щодо інтимної пластики

Інтимна пластика — це низка операцій на органах, які входять в інтимну зону: зовнішніх — піхві, внутрішніх — вульві, та промежині.
Що таке підтяжка обличчя?

Що таке підтяжка обличчя?

Підтяжка обличчя — це операція (або декілька) з пластичної хірургії, мета якої — корекція вікових змін та омолодження. Це може бути як малоінвазивне ендоскопічне…
Що таке целюліт і чи потрібно з ним щось робити?

Що таке целюліт і чи потрібно з ним щось робити?

Багато людей прагнуть покращити зовнішній вигляд шкіри з допомогою найрізноманітніших засобів, намагаючись позбутися целюліту з допомогою фізичних вправ, різних дієт, косметичних засобів, масажів.
Залиште відгук
Задайте питання
Зверніться в чат