+38 (048) 700 60 60
Одеса+38 (048) 700 60 60
вул. Суднобудівна, 1БКиїв+38 (067) 501 60 80
вул. Костянтинівська, 57
Зворотній дзвінок

Замовити дзвінок

Адміністратор VIRTUS зв'яжеться з Вами найближчим часом

Спасибі

UA
Ефективні методи корекції фігури

В якому б віці жінка не була і в якій би ситуації не перебувала, вона завжди хоче залишатися єдиною і неповторною. Якщо після народження дитини або різкої втрати ваги з’явилися розтяжки і обвисання, а шкіра втратила свій колишній тонус, то саме час скористатися нехірургічними можливостями для корекції фігури. Серія масажів, обгортань і апаратних процедур допоможуть в моделюванні бажаних обсягів тіла.

Кому підійдуть такі методи

В цілому, причини, за якими жінці може знадобитися корекція фігури, можна об’єднати в три основні групи: відновлення фігури після вагітності і пологів, корекція вікових змін і точкова корекція фігури. Для кожної з груп існує свій набір ефективних методик.

Відновлення фігури після вагітності і пологів

Деякі жінки після вагітності можуть похвалитися своєю стрункою фігурою. Як правило, до фахівців звертаються відразу після пологів або через кілька років після них. Зазвичай в цей період жінки стикаються з проблемами випираючого живота, розтягнутих м’язів і зайвих кілограмів.

Одним з таких випадків в практиці інституту передової медицини VIRTUS була дама сорока років, яка мала 5 дітей. Лікарі інституту передової медицини VIRTUS займалися її фігурою протягом двох місяців і провели комплекс процедур: мезотерапія, кавітація, обгортання. В результаті вага цієї жінки зменшився на 25 кг.

Так, сучасні можливості корекції фігури дають швидкий і очевидний результат, який буде помітний вже через місяць. За 10-12 процедур ви зможете відновити колишні форми або навіть отримати тіло, про який раніше могли тільки мріяти.

Корекція вікових змін

Після подолання позначки в 40 років в організмі жінки відбувається перебудова гормонального фону. Це, в першу чергу, тягне за собою уповільнення метаболізму, що згодом призводить до відкладення зайвого жиру на стегнах, талії та животі.

Але зневірятися не варто! Для корекції вікових змін фігури також є цілий ряд процедур, в ході яких прискорюється метаболізм, скорочується обсяг “проблемних” зон і поліпшується загальний тонус тіла. Про всіх сучасних можливостях для боротьби з віковими змінами читайте в цій статті.

Точкова корекція фігури

Серед пацієнток, які звертаються до лікаря з проханням поліпшити форми або змінити обсяги, є молоді дівчата 20-25 років. Навіть в такому молодому віці іноді є необхідність коригувати не тільки фігуру, але і загальний стан здоров’я.

Не так давно до фахівців клініки VIRTUS звернулася 17-річна дівчина, яка на той момент важила 107 кілограмів. Всього за 3-місячний курс терапії її вага зменшилася на 42 кілограми! Варто зазначити, що на момент візиту в клініку у дівчини вже була початкова стадія цукрового діабету. Але, завдяки комплексному підходу, фахівці VIRTUS змогли нормалізувати її стан.

У більшості випадків достатньо двох тижнів, щоб отримати помітні поліпшення фігури. Знадобиться 5-6 процедур, після яких ви зможете побачити оновлене відображення в дзеркалі і зможете відчути себе легше в усіх сенсах.

Що ми пропонуємо?

Інститут передової медицини VIRTUS пропонує широкий комплекс процедур для корекції фігури:

  • Масаж – одна з консервативних технік корекції фігури. Вона полягає в стимулюванні внутрішніх процесів організму, які сприяють виведенню зайвої води і шлаків з жирових клітин
  • Обгортання – процедура комплексного догляду за тілом. Лікарі використовують спеціальні креми і лосьйони, які при нанесенні на тіло значно прискорюють кровообіг і виведення шлаків з організму. Вже за 3 процедури можна отримати видимий ефект зменшення талії і стегон
  • Ультразвукова кавітація – безопераційна ліпосакція за допомогою ультразвуку. Ультразвук впливає на жирові клітини, руйнуючи їх мембрану. В результаті такого впливу жирові маси легко виводяться з організму через кров і лімфу, а пацієнти отримують привабливі лінії фігури
  • LPG або вакуумно-роликовий масаж – для його проведення лікар використовує спеціальний апарат, який складається з розгладжують роликів і всмоктуючого вакууму. Останній втягує в себе жирові складки, і одночасно з цим ролер проводить масаж проблемної ділянки. Оскільки область впливу весь час змінюється, забезпечується ефективний дренаж рідини, сприяючи виведенню токсинів з організму
  • Мезотерапія – це процедура, яка полягає у введенні під шкіру ін’єкцій вітамінів, ферментів і гормонів для її омолодження і підтяжки. Індивідуально підібрані речовини зсередини розщеплюють жирову прошарок, активізують кровообіг, а також стимулюють вироблення колагену

Чому VIRTUS?

Наші фахівці досконало володіють усіма сучасними підходами до корекції фігури, але з усього спектра можливостей підбирають методики для кожного пацієнта індивідуально.

Процедура проходить в спеціально оснащеному кабінеті під контролем професійного лікаря з багаторічним досвідом. Для проведення корекції фігури наші лікарі застосовують найпередовіші апарати, які тільки доступні на ринку.

Ще однією перевагою клініки VIRTUS є власні препарати для проведення мезотерапії. Вони виробляються в клітинної лабораторії SmartCell, яка знаходиться на території клініки VIRTUS. Всі препарати відповідають найвищим вимогам безпеки і вже довели свою ефективність.

Втомилися самостійно боротися з недосконалостями фігури? Тоді приходьте на консультацію до фахівця з корекції фігури, лікаря вищої категорії Дмитру Альбертовичу Іванову. З його допомогою тисячі українських жінок змогли відчути себе щасливими у своєму власному тілі.

Хочете побачити фото До і Після?

Результати наших операцій та процедур переконують краще будь-яких слів. Судіть самі!

   5 з 5 на основі 2 оцінок
Цепк Ганна

Підписуйтесь
на нашу розсилку

Отримуйте корисні поради для краси та здоров'я від кращих фахівців Інституту передової медицини VIRTUS!

Читайте також

Які захворювання лікує проктолог?

Які захворювання лікує проктолог?

Спектр захворювань, які лікує проктолог, далеко не вичерпується гемороєм будь-якого рівня складності: це також пролапс прямої кишки, тріщини в задньому проході, свищі прямої кишки,…
Здоров’я жінки: ключові захворювання матки та їх діагностика

Здоров’я жінки: ключові захворювання матки та їх діагностика

При відтермінуванні дітонародження жінки зрештою стикаються з проблемами в репродуктивній сфері.
Як виправити вікові зміни шкіри обличчя у жінок

Як виправити вікові зміни шкіри обличчя у жінок

Вікові зміни шкіри обличчя у жінок, в першу чергу, виявляються у вигляді зморшок та птозу. Обидві проблеми далеко не завжди пов’язані лише з віком.
Коли варто звернутися до лікаря через “проблеми” з носом

Коли варто звернутися до лікаря через “проблеми” з носом

Існує багато «проблем» з носом, які можуть привести людину до кабінету лікаря: естетичні та функціональні. Головне, своєчасно звертатися з проблемами з носом до лікаря.
Що таке ендоскопічний ліфтинг обличчя

Що таке ендоскопічний ліфтинг обличчя

Ендоскопічний ліфтинг обличчя — малоінвазивне хірургічне втручання з омолодження обличчя та усунення опущення м’яких тканин (птозу).
+1 складний випадок у провідного отоларинголога клініки

+1 складний випадок у провідного отоларинголога клініки

Сучасні технології в руках лікарів-віртуозів дозволяють вирішувати надскладні нейрохірургічні проблеми так, неначе це рядова лор-операція з вирівнювання носової перегородки.
Коли варто звернутися до лікаря щодо інтимної пластики

Коли варто звернутися до лікаря щодо інтимної пластики

Інтимна пластика — це низка операцій на органах, які входять в інтимну зону: зовнішніх — піхві, внутрішніх — вульві, та промежині.
Що таке підтяжка обличчя?

Що таке підтяжка обличчя?

Підтяжка обличчя — це операція (або декілька) з пластичної хірургії, мета якої — корекція вікових змін та омолодження. Це може бути як малоінвазивне ендоскопічне…
Що таке целюліт і чи потрібно з ним щось робити?

Що таке целюліт і чи потрібно з ним щось робити?

Багато людей прагнуть покращити зовнішній вигляд шкіри з допомогою найрізноманітніших засобів, намагаючись позбутися целюліту з допомогою фізичних вправ, різних дієт, косметичних засобів, масажів.
Залиште відгук
Задайте питання
Зверніться в чат