+38 (048) 700 60 60
Одеса+38 (048) 700 60 60
вул. Суднобудівна, 1БКиїв+38 (067) 501 60 80
вул. Костянтинівська, 57
Зворотній дзвінок

Замовити дзвінок

Адміністратор VIRTUS зв'яжеться з Вами найближчим часом

Спасибі

UA
Як швидко прибрати живіт і боки

Як швидко прибрати живіт і боки

Красива, підтягнута фігура — важлива частина образу успішної жінки нашого часу. Деяким пощастило від природи: не потрібно рахувати калорії і пітніти в тренажерному залі, а для інших кожен з’їдений пиріжок миттєво обертається зайвими сантиметрами. Ми зібрали для вас топ-7 порад, які допоможуть швидко і ефективно позбутися від надлишку жиру на животі, боках і талії.

7 простих порад для гарної талії

Уникайте стресу

В організмі людини все продумано до дрібниць, щоб уберегти життя і здоров’я. Інша справа, що часи змінюються, і не завжди його реакції на той чи інший фактор збігаються з бажаннями і потребами людини.

Будь-який стрес організм сприймає, як загрозу життю і, звичайно ж, прагне убезпечити свого господаря. Так в нашій крові виявляється так званий «гормон стресу» — кортизол. Саме йому ми зобов’язані виникненням «рятувального круга на животі».

З точки зору організму все закономірно: кортизол сприяє відкладенню жиру, який допоможе людині «протягнути» до того моменту, поки причина стресу не зникне. Однак схудненню і приведенню себе в бажану форму, у таких умовах, стрес ніяк не допоможе.

Не варто лаяти себе за кожну з’їдену калорію і переживати через дрібниці. Знайдіть саме той засіб, який допоможе заспокоїтися: медитації, піші прогулянки на свіжому повітрі, здоровий сон або найпростіші заспокійливі — наприклад, краплі пустирника або таблетки валеріани.

Обмежте вживання спиртних напоїв

Той факт, що алкоголь вбиває клітини мозку, давно вже не секрет. Цілком природно, що організм незадоволений такою ситуацією. Кожне вживання алкоголю провокує стрес і викид у кров кортизолу, який зводить нанівець всі зусилля щодо позбавлення від непотрібних складочок на тілі. Крім того, спиртовмісні напої мають властивість посилювати голод людини — таким чином організм намагається зменшити негативний вплив на внутрішні органи.

Особливо обережно варто підходити до вживання пива. Словосполучення «пивний живіт» виникло не на порожньому місці. У складі пінного містяться фітоестрогени, які активно сприяють відкладенню жирових клітин саме в області живота.

У боротьбі за тонку талію варто також утриматися від коктейлів — вміст цукру в них, як правило, перевищує межі розумного.

Виключіть з раціону калорійні продукти

Золоте правило схуднення говорить, що потрібно витрачати більше калорій, ніж споживаєш. Тільки таким чином вийде скинути непотрібні кілограми і дістати підтягнуту талію.

Не варто бездумно «сідати» на дієти, підглянуті в інтернеті — важливіше правильно скласти гармонійний раціон. Він допоможе не просто втратити вагу, але зробити це правильно та безпечно для організму (адже стрес і кортизол в даному процесі ніяк не потрібні) і утримати ідеальну форму після. Позбавтеся від швидких вуглеводів, намагайтеся наповнити раціон корисними і насиченими мікроелементами продуктами: овочами, фруктами, кашами.

Менше крохмалю, більше клітковини

Якщо ви хочете грамотно і безпечно позбутися від непотрібних складочок на талії та прибрати живіт, варто уважніше підходити до того, що їсте. Правильний раціон повинен включати в себе більше клітковини і практично не містити крохмалю. Їжа, у якій багато клітковини, допомагає швидше насититися і не відчувати почуття голоду довший час.

Складіть список стоп-продуктів

Стоп-продукти — остання перепона перед фігурою мрії. Постарайтеся забути про перекуси на ходу — саме різні снеки, фаст-фуд і солодощі додають зайві сантиметри на талії. Постарайтеся планувати раціон наперед: запасіться харчовими контейнерами з корисними закусками. Наприклад, «заморити черв’ячка» в очікуванні обіду краще не бутербродами, а скибочками моркви або яблук, ягодами чи горіхами.

Виключіть страви, приготовані з великою кількістю масла — наприклад, смажене м’ясо. На час схуднення варто віддати перевагу тушкованим, запеченим або приготованим на пару стравам.

Не всі фрукти однаково корисні

Свіжі фрукти — обов’язковий елемент збалансованої дієти. Це здоровий перекус і джерело необхідних організму вітамінів. Однак корисність деяких з них неабияк перебільшена.

Постарайтеся виключити з меню фрукти, в яких багато фруктози — виноград, черешню, гранат, банани, кавуни. Ці дари природи не тільки не наситять, але і розпалять ще більший апетит.

Пийте багато води

Досить часто ми плутаємо спрагу з почуттям голоду, і «загодовуємо» організм в ті моменти, коли потрібно просто випити склянку води. Правильна формула розрахунку води — це 30 мілілітрів на 1 кілограм ваги. Важливо розуміти, що в цей обсяг входить тільки чиста вода, що вживається людиною. Чай, кава, газовані напої і рідина, яку ми отримуємо з їжі, не здатні заповнити водний баланс, вивести шлаки і токсини.

Достатнє споживання води дозволяє «розігнати» метаболізм і ефективніше позбутися від ненависних жирових відкладень. При цьому, звичайно, не варто забувати про фізичні вправи. Ніякі вода і дієта не допоможуть отримати кубики преса без зусиль.

Як швидко прибрати живіт і боки за допомогою пластичної хірургії?

Пластична хірургія приходить на допомогу в тих випадках, коли потрібен швидкий ефектний результат без зусиль або інші способи не допомагають вирішити проблему надлишкових жирових відкладень.

Фахівці клініки VIRTUS для ефективного позбавлення від непотрібного жиру використовують технологію Body-Jet (Боді-Джет). Це операція, яка проводиться за допомогою однойменного німецького апарату Body-Jet (Боді-Джет) та дозволяє досягти вдвічі кращого результату за одну процедури при меншому рівні травматизму (в порівнянні з іншими методами ліпосакції). Таких приладів в Україні менше десятка.

Вся операція триває 60-90 хвилин. Під час процедури хірург вузьконаправленим водяним струменем апарату видаляє з-під шкіри жирові клітини. Післяопераційний період триває 2-3 тижні, і в цей час можуть зберігатися невеликі синці або набряклості. Також під час реабілітаційного періоду рекомендовано носити спеціальну компресійну білизну. Її завдання — запобігти обвисанню шкіри і скоротити її кількість.

Які переваги у ліпосакції за допомогою цього апарату:

  • На відміну від ліпосакції ультразвуком, Body-Jet (Боді-Джет) не пошкоджує судини, які живлять шкіру і зберігає нормальний кровообіг
  • Мінімальний травматизм операції
  • Можна видалити в два рази більше жиру, при цьому практично без набряків і гематом
  • Невеликий і легкий реабілітаційний період (до 3 тижнів)
   4 з 5 на основі 7 оцінок
Цепк Ганна

Підписуйтесь
на нашу розсилку

Отримуйте корисні поради для краси та здоров'я від кращих фахівців Інституту передової медицини VIRTUS!

Читайте також

Які захворювання лікує проктолог?

Які захворювання лікує проктолог?

Спектр захворювань, які лікує проктолог, далеко не вичерпується гемороєм будь-якого рівня складності: це також пролапс прямої кишки, тріщини в задньому проході, свищі прямої кишки,…
Здоров’я жінки: ключові захворювання матки та їх діагностика

Здоров’я жінки: ключові захворювання матки та їх діагностика

При відтермінуванні дітонародження жінки зрештою стикаються з проблемами в репродуктивній сфері.
Як виправити вікові зміни шкіри обличчя у жінок

Як виправити вікові зміни шкіри обличчя у жінок

Вікові зміни шкіри обличчя у жінок, в першу чергу, виявляються у вигляді зморшок та птозу. Обидві проблеми далеко не завжди пов’язані лише з віком.
Коли варто звернутися до лікаря через “проблеми” з носом

Коли варто звернутися до лікаря через “проблеми” з носом

Існує багато «проблем» з носом, які можуть привести людину до кабінету лікаря: естетичні та функціональні. Головне, своєчасно звертатися з проблемами з носом до лікаря.
Що таке ендоскопічний ліфтинг обличчя

Що таке ендоскопічний ліфтинг обличчя

Ендоскопічний ліфтинг обличчя — малоінвазивне хірургічне втручання з омолодження обличчя та усунення опущення м’яких тканин (птозу).
+1 складний випадок у провідного отоларинголога клініки

+1 складний випадок у провідного отоларинголога клініки

Сучасні технології в руках лікарів-віртуозів дозволяють вирішувати надскладні нейрохірургічні проблеми так, неначе це рядова лор-операція з вирівнювання носової перегородки.
Коли варто звернутися до лікаря щодо інтимної пластики

Коли варто звернутися до лікаря щодо інтимної пластики

Інтимна пластика — це низка операцій на органах, які входять в інтимну зону: зовнішніх — піхві, внутрішніх — вульві, та промежині.
Що таке підтяжка обличчя?

Що таке підтяжка обличчя?

Підтяжка обличчя — це операція (або декілька) з пластичної хірургії, мета якої — корекція вікових змін та омолодження. Це може бути як малоінвазивне ендоскопічне…
Що таке целюліт і чи потрібно з ним щось робити?

Що таке целюліт і чи потрібно з ним щось робити?

Багато людей прагнуть покращити зовнішній вигляд шкіри з допомогою найрізноманітніших засобів, намагаючись позбутися целюліту з допомогою фізичних вправ, різних дієт, косметичних засобів, масажів.
Залиште відгук
Задайте питання
Зверніться в чат