+38 (048) 700 60 60
Одеса+38 (048) 700 60 60
вул. Суднобудівна, 1БКиїв+38 (067) 501 60 80
вул. Костянтинівська, 57
Зворотній дзвінок

Замовити дзвінок

Адміністратор VIRTUS зв'яжеться з Вами найближчим часом

Спасибі

UA
Лазерна епіляція – швидке і ефективне видалення волосся

Лазерна епіляція – швидке і ефективне видалення волосся

Проблема надлишкового волосся на обличчі і тілі не тільки зовнішня. Крім постійного фізичного, така ситуація часто викликає психологічний дискомфорт і призводить до появи багатьох комплексів, які заважають нормальній життєдіяльності і соціальної активності людини.

Також зайве оволосіння може свідчити про наявність захворювання, яке називається гіпертрихоз – надмірний ріст волосся, не властивий для даної ділянки шкіри. У цьому випадку, крім боротьби з зовнішніми проявами захворювання, необхідно почати активну комплексну роботу по нормалізації гормонального фону.

У цій статті ми розповімо про найефективніший спосіб позбавлення від зайвого волосся на тілі – лазерної епіляції на платформі X-LASE Plus. Але важливо пам’ятати, що з її допомогою ми отримуємо відмінний зовнішній результат, що не рятує від необхідності, при наявності гипертрихоза, пройти комплексне лікування.

Що таке і як працює лазерна епіляція?

Лазерна епіляція – метод, що дозволяє кардинально вирішити проблему зайвого волосся із застосуванням лазерної апаратури. Дія лазерного променя, спрямоване на волосяну цибулину, нагріває її до температури, при якій цибулина лопається. Після чого судина, яка живить цибулину, запаюється, і волосся відмирає. Варто розуміти, що видалити волосся назавжди неможливо. Але за допомогою лазерної епіляції можна значно сповільнити цей процес і зменшити щільність волосяного покриву. Для проведення лазерної епіляції наші фахівці використовують одну з найбільш універсальних в світі лазерних платформ X-LASE Plus. Відмінність цієї платформи полягають в тому, що вона оснащена двома лазерами: александритом і діодним. Перший призначений для того, щоб прибирати тонкі Пушкова волосся на світлій шкірі. Наприклад, вусики над верхньою губою або бакенбарди на обличчі.

Перевага діодного лазера полягає в тому, що він ефективний для будь-якого фототипу шкіри, при цьому не залишає опіків, абсолютно безболісний за рахунок посиленої системи охолодження і видаляє волосся будь-якої структури. Виняток становлять дуже тонкі волосинки.

Кожна процедура триває всього близько години. Після процедури, проведеної цим апаратом, пацієнт може не боятися впливу ультрафіолетового випромінювання і навіть загоряти. При нормальному гормональному фоні результату вистачає від 3 до 5 років. Довгостроковість ефекту процедури залежить від:

  • Кольору і товщини волосся
  • Кольору шкіри пацієнта
  • Типу лазерного апарату

Курс лікування в середньому становить 5-6 процедур, але точна кількість необхідних процедур дуже залежить від кожного конкретного випадку. Інтервал між ними складе 3-4 тижні в залежності від організму і типу шкіри.

Про що потрібно знати перед лазерної епіляції:

  • Бажано не засмагати за два тижні до процедури
  • За три тижні до обробки волосся лазером виключити всі інші види епіляції. Допускається тільки гоління
  • Приблизно за 8 годин до процедури варто гладко виголити шкіру в зоні епіляції. Це пояснюється тим, що волосся, який піддається впливу лазера, спалюється і може залишати після себе неприємні опіки

Почему VIRTUS

Институт передовой медицины VIRTUS – это клиника, в которой собраны все передовые технологии для лазерной эпиляции. Наши специалисты имеют многолетний практический опыт в данной сфере. Их профессионализм подтверждают тысячи довольных пациентов.

Избавиться от нежелательных волос можно уже сегодня! Приходите на консультацию к специалисту по лазерным технологиям Димитровой Елене Анатольевне. Врач поможет быстро избавиться от существующих нежелательных волос, а также подберет эффективную терапию для коррекции гормонального фона, если этого требует ситуация.

   5 з 5 на основі 4 оцінок
кадочников консультации

Підписуйтесь
на нашу розсилку

Отримуйте корисні поради для краси та здоров'я від кращих фахівців Інституту передової медицини VIRTUS!

Читайте також

Які захворювання лікує проктолог?

Які захворювання лікує проктолог?

Спектр захворювань, які лікує проктолог, далеко не вичерпується гемороєм будь-якого рівня складності: це також пролапс прямої кишки, тріщини в задньому проході, свищі прямої кишки,…
Здоров’я жінки: ключові захворювання матки та їх діагностика

Здоров’я жінки: ключові захворювання матки та їх діагностика

При відтермінуванні дітонародження жінки зрештою стикаються з проблемами в репродуктивній сфері.
Як виправити вікові зміни шкіри обличчя у жінок

Як виправити вікові зміни шкіри обличчя у жінок

Вікові зміни шкіри обличчя у жінок, в першу чергу, виявляються у вигляді зморшок та птозу. Обидві проблеми далеко не завжди пов’язані лише з віком.
Коли варто звернутися до лікаря через “проблеми” з носом

Коли варто звернутися до лікаря через “проблеми” з носом

Існує багато «проблем» з носом, які можуть привести людину до кабінету лікаря: естетичні та функціональні. Головне, своєчасно звертатися з проблемами з носом до лікаря.
Що таке ендоскопічний ліфтинг обличчя

Що таке ендоскопічний ліфтинг обличчя

Ендоскопічний ліфтинг обличчя — малоінвазивне хірургічне втручання з омолодження обличчя та усунення опущення м’яких тканин (птозу).
+1 складний випадок у провідного отоларинголога клініки

+1 складний випадок у провідного отоларинголога клініки

Сучасні технології в руках лікарів-віртуозів дозволяють вирішувати надскладні нейрохірургічні проблеми так, неначе це рядова лор-операція з вирівнювання носової перегородки.
Коли варто звернутися до лікаря щодо інтимної пластики

Коли варто звернутися до лікаря щодо інтимної пластики

Інтимна пластика — це низка операцій на органах, які входять в інтимну зону: зовнішніх — піхві, внутрішніх — вульві, та промежині.
Що таке підтяжка обличчя?

Що таке підтяжка обличчя?

Підтяжка обличчя — це операція (або декілька) з пластичної хірургії, мета якої — корекція вікових змін та омолодження. Це може бути як малоінвазивне ендоскопічне…
Що таке целюліт і чи потрібно з ним щось робити?

Що таке целюліт і чи потрібно з ним щось робити?

Багато людей прагнуть покращити зовнішній вигляд шкіри з допомогою найрізноманітніших засобів, намагаючись позбутися целюліту з допомогою фізичних вправ, різних дієт, косметичних засобів, масажів.
Залиште відгук
Задайте питання
Зверніться в чат