+38 (048) 700 60 60
Одеса+38 (048) 700 60 60
вул. Суднобудівна, 1БКиїв+38 (067) 501 60 80
вул. Костянтинівська, 57
Зворотній дзвінок

Замовити дзвінок

Адміністратор VIRTUS зв'яжеться з Вами найближчим часом

Спасибі

UA
Пластична хірургія – шлях до краси і здоров’я?

Приваблива зовнішність завжди була одним з факторів, які приковують увагу до себе. Тому люди в усі часи хотіли виглядати красиво, і тільки недавно у них з’явилася можливість зробити це дійсно якісно. В останні роки пластична хірургія розвивається стрімкими темпами. Якщо раніше до її послуг вдавалися тільки щоб усунути дефекти зовнішності або наслідки травм, то сьогодні можливості пластичних хірургів куди ширше. Пластика допомагає людям не просто позбутися від недоліків шкіри, обличчя або тіла, але і попрощатися зі зв’язаними з ними психологічними проблемами.

Поліпшення зовнішності сприяє внутрішньої гармонії, комфорту. Є тут і зворотна сторона – іноді результат після операції виявляється зовсім не таким, як очікувалося. Щоб уникнути цього, варто відповідально підійти до вибору клініки і хірурга, а також дотримуватися всіх рекомендацій лікаря в післяопераційний період.

Операції в області тіла

Останнім часом пластичні втручання вже не сприймаються як щось незвичайне. Це цілком звичайна процедура, до якої вдаються і жінки, і чоловіки. Частина операцій припадає на виправлення цілком конкретних проблем – усунення наслідків опіків, травм, вроджених порушень. Але ще більш поширеною є естетична хірургія.

До найбільш затребуваним операцій належать:

  • Фракційне омолодження
  • Ринопластика (функціональна і естетична)
  • Мамопластика – корекція форми або розміру грудей
  • Ліпосакція – видалення жирових відкладень, в основному зі стегон і живота
  • Ліпофілінг тіла – малотравматичная процедура, суть якої полягає в пересадці жирової тканини пацієнта з однієї частини тіла в іншу, наприклад з живота в сідниці або груди
  • Шкірно-м’язова пластика
  • Підтяжка плечей, стегон
  • Пластика щік – видалення грудок Біша

У будь-якого з цих втручань є свої протипоказання, тому обов’язкова консультація хірурга.

Операції в області грудей

Змінити груди хочуть як жінки, так і чоловіки. Значний відсоток операцій припадає на тих дівчат, які мріють про збільшення грудей, що додає їм відчуття впевненості в собі.

Зменшення грудей – теж затребуване, особливо при вираженій гіперплазії. В середньому віці найбільш актуальна підтяжка, коли молочні залози стають в’ялими, розвивається птоз. Є також можливість корекції форми сосків, розмір ареол. Чоловіки теж звертаються для проведення операцій на грудях, в основному при гінекомастії. Залежно від індивідуальних особливостей пацієнта, підбирається такий спосіб проведення маммопластики, який допоможе приховати або зовсім уникнути рубців на шкірі.

Малоінвазивні процедури

Але найбільшим попитом користуються малоінвазивні операції, які не залишають шрамів, з мінімальними побічними ефектами і терміном відновлення. В основному вони проводяться на обличчі, з метою поліпшити зовнішній вигляд, позбутися від зморшок. Найбільшим попитом серед процедурами вважаються:

  • Фракційне омолодження
  • Об’ємна контурна пластики за допомогою власних жирових клітин
  • Збільшення губ
  • Омолодження власними клітинами шкіри – фібробластами
  • Уколи ботулотоксину
  • Склеротерапія

Вони припускають використання ендоскопічного і лазерного обладнання, а також ін’єкційних методик, які потребують оперативного втручання. За допомогою мало інвазивних процедур можна скорегувати рубці і шрами, видалити новоутворення, провести трансплантацію волосся, вилікувати варикоз вен. Як і в будь-якій справі, тут головне – міра і відповідальний підхід.

Зважившись звернутися до пластичного хірурга, варто бути готовим до того, що операція потребує тривалого періоду підготовки і відновлення. Тільки при дотриманні всіх рекомендацій можна досягти очікуваного результату і уникнути ускладнень!

Хочете побачити фото До і Після?

Результати наших операцій та процедур переконують краще будь-яких слів. Судіть самі!

   5 з 5 на основі 4 оцінок
Овчаренко

Підписуйтесь
на нашу розсилку

Отримуйте корисні поради для краси та здоров'я від кращих фахівців Інституту передової медицини VIRTUS!

Читайте також

Які захворювання лікує проктолог?

Які захворювання лікує проктолог?

Спектр захворювань, які лікує проктолог, далеко не вичерпується гемороєм будь-якого рівня складності: це також пролапс прямої кишки, тріщини в задньому проході, свищі прямої кишки,…
Здоров’я жінки: ключові захворювання матки та їх діагностика

Здоров’я жінки: ключові захворювання матки та їх діагностика

При відтермінуванні дітонародження жінки зрештою стикаються з проблемами в репродуктивній сфері.
Як виправити вікові зміни шкіри обличчя у жінок

Як виправити вікові зміни шкіри обличчя у жінок

Вікові зміни шкіри обличчя у жінок, в першу чергу, виявляються у вигляді зморшок та птозу. Обидві проблеми далеко не завжди пов’язані лише з віком.
Коли варто звернутися до лікаря через “проблеми” з носом

Коли варто звернутися до лікаря через “проблеми” з носом

Існує багато «проблем» з носом, які можуть привести людину до кабінету лікаря: естетичні та функціональні. Головне, своєчасно звертатися з проблемами з носом до лікаря.
Що таке ендоскопічний ліфтинг обличчя

Що таке ендоскопічний ліфтинг обличчя

Ендоскопічний ліфтинг обличчя — малоінвазивне хірургічне втручання з омолодження обличчя та усунення опущення м’яких тканин (птозу).
+1 складний випадок у провідного отоларинголога клініки

+1 складний випадок у провідного отоларинголога клініки

Сучасні технології в руках лікарів-віртуозів дозволяють вирішувати надскладні нейрохірургічні проблеми так, неначе це рядова лор-операція з вирівнювання носової перегородки.
Коли варто звернутися до лікаря щодо інтимної пластики

Коли варто звернутися до лікаря щодо інтимної пластики

Інтимна пластика — це низка операцій на органах, які входять в інтимну зону: зовнішніх — піхві, внутрішніх — вульві, та промежині.
Що таке підтяжка обличчя?

Що таке підтяжка обличчя?

Підтяжка обличчя — це операція (або декілька) з пластичної хірургії, мета якої — корекція вікових змін та омолодження. Це може бути як малоінвазивне ендоскопічне…
Що таке целюліт і чи потрібно з ним щось робити?

Що таке целюліт і чи потрібно з ним щось робити?

Багато людей прагнуть покращити зовнішній вигляд шкіри з допомогою найрізноманітніших засобів, намагаючись позбутися целюліту з допомогою фізичних вправ, різних дієт, косметичних засобів, масажів.
Залиште відгук
Задайте питання
Зверніться в чат