+38 (048) 700 60 60
Odessa+38 (048) 700 60 60
st. Sudnobudivna, 1BKyiv+38 (067) 501 60 80
st. Kostiantynivska, 57
Callback

Request a call-back

The administrator of VIRTUS will contact you shortly

Thank you!

EN
To shave or not to shave: the advantages of laser hair removal

To shave or not to shave: the advantages of laser hair removal

Laser epilation is a modern method of removing unwanted body hair using a laser beam. It has been used in cosmetology since the end of the 20th century. During the procedure, the process of coagulation (soldering) of vessels that interact with the hair bulb occurs. The nutrition of the hair bulb is disturbed. Therefore, hair grows thinner and slower.

(Українська) Що таке лазерна епіляція?

(Українська) Ми перші, хто почав використовувати лазер в Україні. Робимо це з 1991 року, але й нині продовжуємо бути лідерами в сфері лазерних технологій. Для проведення лазерної епіляції застосовуємо діодний лазер нового покоління MeDioStar XT (Asclepion Laser Technologies GmbH). Апарат впливає на структуру волосся, яке знаходиться на різних етапах розвитку. В результаті волосся або повністю припиняє рости або його ріст значно сповільнюється.

Кому підходить лазерна епіляція?

Лазерна епіляція підходить чоловікам і жінкам, які хочуть позбутися небажаного волосся на тілі та не витрачати час на щоденне вищипування волосся. Ми пропонуємо метод, який не викликає роздратування шкіри.

(Українська) Результат після лазерної епіляції

(Українська) У результаті ви отримуєте гладкість шкіри та відчуття комфорту. Завдяки процедурі ви забудете про небажане волосся назавжди. У поодиноких випадках після курсу лазерної епіляції можуть рости малопомітні волоски на окремих ділянках шкіри. Тоді рекомендується зробити додаткову процедуру епіляції.

Кожна ділянка шкіри, де росте волосся, сприймає дію лазера по-різному. Наприклад, для впливу на ділянку бікіні може знадобитися більше процедур, ніж на зону пахв. Це залежить від індивідуальних особливостей людини. Важливо дотримуватися рекомендацій вашого лікаря і пройти повний курс видалення волосся. Лазерна епіляція збереже ваш час в майбутньому.

(Українська) Покази та протипокази для лазерної епіляції

(Українська) Покази:

  • Надмірний ріст волосся
  • Вростання волосся
  • Роздратування після гоління

Протипокази:

  • Епілепсія
  • Загострення хронічних запалень на поверхні шкіри
  • Онкологічне захворювання
  • Варикозне розширення вен у важких випадках
  • Вагітність
  • Гормональні порушення

Ми діємо за принципом доказової медицини. Застосовуємо методики, ефективність яких доведена.
Ми відносимо вагітність і період грудного вигодовування до протипоказів лазерної епіляції. Це пов’язано з тим, що вчені ще не вивчали дію лазера на плід всередині жінки.

Гормональні порушення теж є протипоказом до процедури. Нерегулярний місячний цикл, ріст волосся по середній лінії живота та на обличчі у жінок, висипання – це ознаки гормонального дисбалансу. У таких випадках рекомендуємо лікування у гінеколога й ендокринолога.

Лазерна епіляція може застосовуватися в комплексі з лікуванням вугрової хвороби. Лікар формує необхідний курс процедур після обстеження.

(Українська) Підготовка до процедури лазерної епіляції

(Українська) Підготовка до епіляції потрібна. Пацієнтам рекомендується зголити волосся за день до процедури. Пояснимо, навіщо це робити. Якщо застосовувати лазер на довге волосся, то промінь лазера розподілиться по його довжині і до основи волосини дійде тільки частина світла. Ефективність від процедури зменшиться – знадобиться більше походів в клініку. Перед лазерною епіляцію не слід засмагати на сонці та в солярії, використовувати косметичні засоби на основі спирту.

Етапи процедури лазерної епіляції

  1. Процедура починається з консультації лікаря-дерматолога. Лікар розмовляє з пацієнтом, виявляє покази та протипокази до процедури. На цьому етапі пацієнту допомагають знайти причину появи небажаного волосся (наприклад, може бути гормональний збій).
  2. Далі розробляється алгоритм вирішення проблеми, який враховує особливості та тип шкіри пацієнта, а також колір і товщину волосся. Для пацієнта заповнюють анкету, в якій має бути вказана наявність шкірних запальних захворювань, якщо вони є.
  3. Жінки перед процедурою знімають макіяж (якщо волосся видаляють на обличчі). Якщо епіляцію роблять на особливо чутливих ділянках тіла (зона бікіні, верхня губа, пахви), використовується спеціальний анестезуючий крем. На руках, ногах і спині анестезію роблять за бажанням пацієнта – ці зони менш чутливі. У наш діодний лазер MeDioStar XT вбудована спеціальна система, яка охолоджує шкіру, що робить процедуру майже безболісною. Після епіляції шкіра трохи червоніє. Це природна реакція, яка минає через кілька годин. Тому на зони, де застосовувався лазер, рекомендують наносити пантенол.
  4. Наприкінці процедури ви обираєте зручний час для наступного візиту згідно з запланованим курсом. Лазерна епіляція не вимагає відновного періоду. Через чутливість шкіри після процедури рекомендуємо відмовитися від відвідування лазні, сауни, солярію і перебування на сонці.

Безпека під час лазерної епіляції

Ми використовуємо безпечне і високоточне обладнання – на рівні провідних клінік світу. В роботі застосовуємо стерильні одноразові інструменти, в якості яких упевнені. Наш принцип – тільки надійні технології, які довели свою ефективність. Ми гарантуємо безпеку послуг нашим пацієнтам. Навіть під час такої нескладної маніпуляції, як епіляція, може знадобитися професійна допомога лікаря. У ситуаціях, коли потрібна швидка допомога, робимо свою роботу віртуозно і застосовуємо професійний підхід.

(Українська) Лазер шкодить здоров’ю?

(Українська) Промінь лазера впливає тільки на судини волосяних цибулин, не проникаючи в глибокі шари, тому не шкодить здоров’ю. Це доводять європейські сертифікати якості ISO. Дія лазера вибіркова: лазер впливає виключно на пігмент меланіну у волоссі. Якщо провести лазером над ділянкою шкіри без волосся, людина не відчує спалаху.

(Українська) Волоски більше не будуть рости після епіляції?

(Українська) Лазерна епіляція впливає на волосся, яке знаходиться на різних стадіях росту. Найкраще лазер впливає на волосся, яке знаходяться в стадії активного росту. Інтервали між процедурами створені, щоб все волосся на необхідній ділянці досягло стадії активного росту. Таким чином можна уповільнити зростання більшої кількості волосся. Інтервали можуть мати різну тривалість, що пов’язано з тривалістю росту волосся в різних ділянках. За умови дотримання інтервалів між сеансами та проходження необхідного для вас курсу лазерної епіляції, можна призупинити ріст 90% волосся.

(Українська) Скільки потрібно процедур?

(Українська) Процедура епіляції не може бути одиничною. Волосся знаходиться в різних стадіях росту. Частина волосся на тілі знаходиться в «сплячі» стадії. Потрібні додаткові процедури, щоб впливати навіть на наймолодші волоски. Повний курс видалення волосся складається з 5-6 процедур з періодичністю в місяць. Зони бікіні та пахв іноді вимагають 10 процедур. Кількість процедур залежить від параметрів зони корекції та індивідуальних особливостей людини. Сам сеанс триває від 30 хвилин до години.

   5 out of 5 based on 2 reviews
(Українська) Детский ЛОР баннер

Subscribe to
our mailing list

Get useful tips for beauty and health from the best specialists of the VIRTUS Institute of Advanced Medicine!

Read also

(Українська) Які захворювання лікує проктолог?

(Українська) Які захворювання лікує проктолог?

Sorry, this entry is only available in Ukrainian and Russian.
(Українська) Здоров’я жінки: ключові захворювання матки та їх діагностика

(Українська) Здоров’я жінки: ключові захворювання матки та їх діагностика

(Українська) При відтермінуванні дітонародження жінки зрештою стикаються з проблемами в репродуктивній сфері.
When should you see a doctor because of «problems» with your nose?

When should you see a doctor because of «problems» with your nose?

There are many “problems” with the nose that can bring a person to the doctor’s office: aesthetic and functional. The main thing is to…
What is an endoscopic face lift?

What is an endoscopic face lift?

Endoscopic face lifting is a minimally invasive surgical intervention for facial rejuvenation and elimination of sagging soft tissues (ptosis).
+1 difficult case with the leading otolaryngologist of the clinic

+1 difficult case with the leading otolaryngologist of the clinic

Modern technologies in the hands of virtuoso doctors make it possible to solve extremely complex neurosurgical problems as if it were an ordinary ENT…
When should you consult a doctor about intimate plastic surgery?

When should you consult a doctor about intimate plastic surgery?

Intimate plastic surgery is a series of operations on organs that are included in the intimate zone: external - vagina, internal - vulva, and…
What is a face lift?

What is a face lift?

A face lift is an operation (or several) in plastic surgery, the purpose of which is the correction of age changes and rejuvenation. It…
What is cellulite and should something be done about it?

What is cellulite and should something be done about it?

Many people seek to improve the appearance of the skin with the help of a variety of means, trying to get rid of cellulite…
Submit your review
Ask a question
Online chat