+38 (048) 700 60 60
Odessa+38 (048) 700 60 60
st. Sudnobudivna, 1BKyiv+38 (067) 501 60 80
st. Kostiantynivska, 57
Callback

Request a call-back

The administrator of VIRTUS will contact you shortly

Thank you!

EN
Effective methods of figure correction

Effective methods of figure correction

No matter what age a woman is and no matter what situation she is in, she always wants to remain unique and unique. If after the birth of a child or a sharp weight loss, stretch marks and sagging appeared, and the skin lost its former tone, then it is time to use non-surgical options for figure correction. A series of massages, wraps and hardware procedures will help in modeling the desired body volumes.

(Українська) Кому підійдуть такі методи

(Українська) В цілому, причини, за якими жінці може знадобитися корекція фігури, можна об’єднати в три основні групи: відновлення фігури після вагітності і пологів, корекція вікових змін і точкова корекція фігури. Для кожної з груп існує свій набір ефективних методик.

(Українська) Відновлення фігури після вагітності і пологів

(Українська) Деякі жінки після вагітності можуть похвалитися своєю стрункою фігурою. Як правило, до фахівців звертаються відразу після пологів або через кілька років після них. Зазвичай в цей період жінки стикаються з проблемами випираючого живота, розтягнутих м’язів і зайвих кілограмів.

Одним з таких випадків в практиці інституту передової медицини VIRTUS була дама сорока років, яка мала 5 дітей. Лікарі інституту передової медицини VIRTUS займалися її фігурою протягом двох місяців і провели комплекс процедур: мезотерапія, кавітація, обгортання. В результаті вага цієї жінки зменшився на 25 кг.

Так, сучасні можливості корекції фігури дають швидкий і очевидний результат, який буде помітний вже через місяць. За 10-12 процедур ви зможете відновити колишні форми або навіть отримати тіло, про який раніше могли тільки мріяти.

(Українська) Корекція вікових змін

(Українська) Після подолання позначки в 40 років в організмі жінки відбувається перебудова гормонального фону. Це, в першу чергу, тягне за собою уповільнення метаболізму, що згодом призводить до відкладення зайвого жиру на стегнах, талії та животі.

Але зневірятися не варто! Для корекції вікових змін фігури також є цілий ряд процедур, в ході яких прискорюється метаболізм, скорочується обсяг “проблемних” зон і поліпшується загальний тонус тіла. Про всіх сучасних можливостях для боротьби з віковими змінами читайте в цій статті.

(Українська) Точкова корекція фігури

(Українська) Серед пацієнток, які звертаються до лікаря з проханням поліпшити форми або змінити обсяги, є молоді дівчата 20-25 років. Навіть в такому молодому віці іноді є необхідність коригувати не тільки фігуру, але і загальний стан здоров’я.

Не так давно до фахівців клініки VIRTUS звернулася 17-річна дівчина, яка на той момент важила 107 кілограмів. Всього за 3-місячний курс терапії її вага зменшилася на 42 кілограми! Варто зазначити, що на момент візиту в клініку у дівчини вже була початкова стадія цукрового діабету. Але, завдяки комплексному підходу, фахівці VIRTUS змогли нормалізувати її стан.

У більшості випадків достатньо двох тижнів, щоб отримати помітні поліпшення фігури. Знадобиться 5-6 процедур, після яких ви зможете побачити оновлене відображення в дзеркалі і зможете відчути себе легше в усіх сенсах.

(Українська) Що ми пропонуємо?

(Українська) Інститут передової медицини VIRTUS пропонує широкий комплекс процедур для корекції фігури:

  • Масаж – одна з консервативних технік корекції фігури. Вона полягає в стимулюванні внутрішніх процесів організму, які сприяють виведенню зайвої води і шлаків з жирових клітин
  • Обгортання – процедура комплексного догляду за тілом. Лікарі використовують спеціальні креми і лосьйони, які при нанесенні на тіло значно прискорюють кровообіг і виведення шлаків з організму. Вже за 3 процедури можна отримати видимий ефект зменшення талії і стегон
  • Ультразвукова кавітація – безопераційна ліпосакція за допомогою ультразвуку. Ультразвук впливає на жирові клітини, руйнуючи їх мембрану. В результаті такого впливу жирові маси легко виводяться з організму через кров і лімфу, а пацієнти отримують привабливі лінії фігури
  • LPG або вакуумно-роликовий масаж – для його проведення лікар використовує спеціальний апарат, який складається з розгладжують роликів і всмоктуючого вакууму. Останній втягує в себе жирові складки, і одночасно з цим ролер проводить масаж проблемної ділянки. Оскільки область впливу весь час змінюється, забезпечується ефективний дренаж рідини, сприяючи виведенню токсинів з організму
  • Мезотерапія – це процедура, яка полягає у введенні під шкіру ін’єкцій вітамінів, ферментів і гормонів для її омолодження і підтяжки. Індивідуально підібрані речовини зсередини розщеплюють жирову прошарок, активізують кровообіг, а також стимулюють вироблення колагену

(Українська) Чому VIRTUS?

(Українська) Наші фахівці досконало володіють усіма сучасними підходами до корекції фігури, але з усього спектра можливостей підбирають методики для кожного пацієнта індивідуально.

Процедура проходить в спеціально оснащеному кабінеті під контролем професійного лікаря з багаторічним досвідом. Для проведення корекції фігури наші лікарі застосовують найпередовіші апарати, які тільки доступні на ринку.

Ще однією перевагою клініки VIRTUS є власні препарати для проведення мезотерапії. Вони виробляються в клітинної лабораторії SmartCell, яка знаходиться на території клініки VIRTUS. Всі препарати відповідають найвищим вимогам безпеки і вже довели свою ефективність.

Втомилися самостійно боротися з недосконалостями фігури? Тоді приходьте на консультацію до фахівця з корекції фігури, лікаря вищої категорії Дмитру Альбертовичу Іванову. З його допомогою тисячі українських жінок змогли відчути себе щасливими у своєму власному тілі.

(Українська) Хочете побачити фото До і Після?

(Українська) Результати наших операцій та процедур переконують краще будь-яких слів. Судіть самі!

   5 out of 5 based on 2 reviews
кадочников консультации

Subscribe to
our mailing list

Get useful tips for beauty and health from the best specialists of the VIRTUS Institute of Advanced Medicine!

Read also

(Українська) Які захворювання лікує проктолог?

(Українська) Які захворювання лікує проктолог?

Sorry, this entry is only available in Ukrainian and Russian.
(Українська) Здоров’я жінки: ключові захворювання матки та їх діагностика

(Українська) Здоров’я жінки: ключові захворювання матки та їх діагностика

(Українська) При відтермінуванні дітонародження жінки зрештою стикаються з проблемами в репродуктивній сфері.
When should you see a doctor because of «problems» with your nose?

When should you see a doctor because of «problems» with your nose?

There are many “problems” with the nose that can bring a person to the doctor’s office: aesthetic and functional. The main thing is to…
What is an endoscopic face lift?

What is an endoscopic face lift?

Endoscopic face lifting is a minimally invasive surgical intervention for facial rejuvenation and elimination of sagging soft tissues (ptosis).
+1 difficult case with the leading otolaryngologist of the clinic

+1 difficult case with the leading otolaryngologist of the clinic

Modern technologies in the hands of virtuoso doctors make it possible to solve extremely complex neurosurgical problems as if it were an ordinary ENT…
When should you consult a doctor about intimate plastic surgery?

When should you consult a doctor about intimate plastic surgery?

Intimate plastic surgery is a series of operations on organs that are included in the intimate zone: external - vagina, internal - vulva, and…
What is a face lift?

What is a face lift?

A face lift is an operation (or several) in plastic surgery, the purpose of which is the correction of age changes and rejuvenation. It…
What is cellulite and should something be done about it?

What is cellulite and should something be done about it?

Many people seek to improve the appearance of the skin with the help of a variety of means, trying to get rid of cellulite…
Submit your review
Ask a question
Online chat