+38 (048) 700 60 60
Odessa+38 (048) 700 60 60
st. Sudnobudivna, 1BKyiv+38 (067) 501 60 80
st. Kostiantynivska, 57
Callback

Request a call-back

The administrator of VIRTUS will contact you shortly

Thank you!

EN
An easy way to lose weight without surgery

An easy way to lose weight without surgery

The first impression cannot be made twice – and this means that a person’s appearance attracts a lot of attention in any place and in any company. Beauty standards may change, but a slim, toned, healthy body is, first of all, an indicator that a person takes care of himself. Therefore, at all times, people do everything to look good.

Not everyone is naturally blessed with an ideal constitution and physique. Is it possible to lose weight easily, without resorting to surgery, how to make this process safe for the body and get the desired result – we find out together with the specialists of the VIRTUS clinic.

(Українська) Наслідки зайвої ваги

(Українська) Перш за все, зайва вага – це не естетична, а фізіологічна проблема. Для організму надмірне навантаження небезпечне через різноманітні неприємні наслідки, і чим далі, тим сильніше вони будуть впливати на стан здоров’я в цілому і якість життя людини.

Як зайва вага впливає на організм:

  • Розвиваються різноманітні серцево-судинні захворювання, наприклад, гіпертонія, яка також впливає на внутрішні органи: очі, нирки, серце і багато інших органів
  • Проблеми з опорно-руховим апаратом, адже зайва вага збільшує навантаження на суглоби та кістки, що може обернутися артритами, остеопорозом і проблемами з хребтом
  • Високий ризик інсулінорезистентності та розвитку діабету
  • Внутрішні органи також «запливають» жиром через що можуть формуватися індивідуальні специфічні зміни органів

(Українська) Зміна способу життя

(Українська) Доволі часто зайва вага є наслідком сидячого малорухливого способу життя. Єдиний варіант, за використання якого вдасться вийде досягти будь-яких результатів і закріпити їх – це зміна способу життя. Без якісної корекції харчування і водного балансу, режиму дня та відпочинку, спорту й активного проведення часу всі втрачені кілограми повернуться (цілком ймовірно, що і з надлишком) одразу ж після того, як дієта завершиться.

Харчування

Під час схуднення харчування відіграє найважливішу роль. Для того, щоб сантиметри танули на очах, необхідно, щоб організм витрачав більше калорій, ніж отримував. Однак бездумний підрахунок з’їденого або різкі обмеження в харчуванні призведуть, найімовірніше, до зворотного результату: організм мобілізується перед стресом і постарається всіма силами зберегти необхідний для виживання жировий прошарок.

Важливо раціонально підбирати дієту, стежити, щоб вона була насиченою необхідними білками та мікроелементами, коригувати їх брак за допомогою вітамінів. Чималу роль в досягненні мети має часте, дробне харчування і чітке «зважування» всього з’їденого – це допомагає контролювати процес і виявляти проблемні місця. Вживайте багато овочів і зелені, для корисних перекусів вибирайте фрукти або сухофрукти, уникайте смаженої і борошняної їжі, виключіть з раціону газовані напої – і вже від цих простих дій результат не змусить себе чекати.

Спорт

Безумовно, дієта та правильний режим харчування дозволять втратити зайву вагу, однак уникнути «провисань» шкіри і побудувати гарне тіло можна тільки за допомогою спорту. Не варто з самого початку заганяти організм у стрес і вдаватися до щоденних виснажливих тренувань – почніть з тривалих прогулянок на свіжому повітрі і легкої домашньої розминки. Це буде вдалим стартом для процесу схуднення.

Плавання, силові вправи, кардіонавантаження, велоспорт, різні види аеробіки, йога – знайдіть той вид фізичної активності, який вам найбільш до душі, і приділяйте йому три-чотири дні на тиждень. Результат в дзеркалі неодмінно вас втішить.

(Українська) Як швидко схуднути за допомогою косметологічних операцій?

(Українська) Сучасні досягнення косметології ефективно вирішують проблему зайвої ваги без проведення операції. Які методи та способи дають можливість домогтися якісного результату – з’ясовуємо нижче.

Безопераційна ліпосакція

Для досягнення помітного ефекту схуднення не обов’язково вдаватися до крайніх заходів і «лягати під ніж хірурга». Фахівці клініки VIRTUS допомагають досягти стрункості й за допомогою безопераційної ліпосакції. Це вдалий вихід для тих, хто хоче позбутися від надлишкових локальних жирових відкладень без розрізів, операцій і тривалого процесу реабілітації, але якісно і надовго.

Суть методики полягає в тому, що спеціальний лазер розщеплює клітини жиру під шкірою і стимулює їх виведення з організму природним шляхом, без болю і неприємних відчуттів.

До такого способу схуднути вдаються, коли необхідно:

  • Гарантовано позбутися зайвого жиру в проблемних місцях
  • Отримати тривалий результат
  • Традиційні способи схуднення належного ефекту не забезпечили

Для процедури не потрібна жодна специфічна підготовка, а сам сеанс триває до 40 хвилин. При цьому видимий результат досягається вже після першого візиту в клініку – до декількох сантиметрів жиру «йдуть», не залишаючи видимих ​​слідів на шкірі. До бонусів безопераційної ліпосакції можна віднести також і те, що пацієнтові не потрібно перебувати в стаціонарі – в той же день можна рушати додому.

LPG-масаж

Для проведення LPG-масажу використовують спеціальний апарат, який складається з всмоктуючого вакууму і розгладжуюючих роликів. Суть методу така: вакуум втягує в себе місця жирових складок, а ролер в цей же час проводить масаж, який умовно «розбиває» їх і сприяє природному виведенню з організму.

Ін’єкційні процедури

Ін’єкційні методи схуднення допомагають запустити метаболізм і прискорити схуднення зсередини. Для цього лікарі індивідуально підбирають перелік вітамінів, ферментів і гормонів для омолодження і підтяжки шкіри. Такий коктейль потрапляє в організм за допомогою уколів і сприяє:

  • Розщепленню жирів
  • Виведенню токсинів
  • Активізації кровообігу
  • Виробленню колагену

Красива підтягнута фігура в наш час – це не стільки мрія, скільки результат завзятості, любові та турботи про себе. Як і будь-який інший процес, пов’язаний зі здоров’ям, схуднення потребує серйозної підготовки та грамотної підтримки лікарів на кожному з етапів досягнення бажаних результатів і привабливої зовнішності. І, звичайно ж, з підтримкою професіоналів процес скидання ваги не тільки буде легким і швидким, але й допоможе досягти чудового довготермінового результату.

   5 out of 5 based on 3 reviews
(Українська) Цепк Ганна

Subscribe to
our mailing list

Get useful tips for beauty and health from the best specialists of the VIRTUS Institute of Advanced Medicine!

Read also

(Українська) Які захворювання лікує проктолог?

(Українська) Які захворювання лікує проктолог?

Sorry, this entry is only available in Ukrainian and Russian.
(Українська) Здоров’я жінки: ключові захворювання матки та їх діагностика

(Українська) Здоров’я жінки: ключові захворювання матки та їх діагностика

(Українська) При відтермінуванні дітонародження жінки зрештою стикаються з проблемами в репродуктивній сфері.
When should you see a doctor because of «problems» with your nose?

When should you see a doctor because of «problems» with your nose?

There are many “problems” with the nose that can bring a person to the doctor’s office: aesthetic and functional. The main thing is to…
What is an endoscopic face lift?

What is an endoscopic face lift?

Endoscopic face lifting is a minimally invasive surgical intervention for facial rejuvenation and elimination of sagging soft tissues (ptosis).
+1 difficult case with the leading otolaryngologist of the clinic

+1 difficult case with the leading otolaryngologist of the clinic

Modern technologies in the hands of virtuoso doctors make it possible to solve extremely complex neurosurgical problems as if it were an ordinary ENT…
When should you consult a doctor about intimate plastic surgery?

When should you consult a doctor about intimate plastic surgery?

Intimate plastic surgery is a series of operations on organs that are included in the intimate zone: external - vagina, internal - vulva, and…
What is a face lift?

What is a face lift?

A face lift is an operation (or several) in plastic surgery, the purpose of which is the correction of age changes and rejuvenation. It…
What is cellulite and should something be done about it?

What is cellulite and should something be done about it?

Many people seek to improve the appearance of the skin with the help of a variety of means, trying to get rid of cellulite…
Submit your review
Ask a question
Online chat