+38 (048) 700 60 60
Odessa+38 (048) 700 60 60
st. Sudnobudivna, 1BKyiv+38 (067) 501 60 80
st. Kostiantynivska, 57
Callback

Request a call-back

The administrator of VIRTUS will contact you shortly

Thank you!

EN
Truth and fiction about thread lifting

Truth and fiction about thread lifting

Over the past three decades, many rejuvenation techniques have appeared, which, regardless of age, help preserve youth and beauty. But there are still a lot of myths surrounding threading techniques, which we will talk about in this article.

(Українська) Нитяний ліфтинг – процедура, призначена для підтяжки обличчя за допомогою спеціальних ниток, які формують потрібний каркас шкіри і підтримують тканини в стійкому положенні.

Для хорошого результату потрібно багато ниток

Насправді для проведення операції буде потрібно від 4 до 12 ниток. Чому так мало? Тут все просто. Такий вид ліфтингу – це малоінвазивна операція, де використовуються спеціальні нитки, які підтягують шкіру за допомогою мікронасічок, які на них нанесені.

Підтяжки нитками – це небезпечно

Ризик травмуватися – один з основних при виконанні будь-якої операції. Як наслідок, це призводить до затяжного реабілітаційного періоду і можливим додатковим хірургічним втручанням.

Насправді, нитяний ліфтинг – більш небезпечна процедура в порівнянні з ін’єкціями філерами, так як передбачає використання місцевої анестезії і безпосереднє введення нитки під шкіру, тобто процес імплантації.

В основному, види ниток підбираються залежно від віку. Це пояснюється змінами шкірного покриву: стан шкіри, глибина зморшок. Наприклад, для людей у ​​віці доктор підбирає більш жорсткі нитки, які не будуть розсмоктуватися і забезпечать стабільний довготривалий ефект омолодження.

Нитки – це дорого

Без сумнівів, ціна на процедуру нитяного ліфтингу буде більше, ніж на введення філерів. Але варто враховувати, що ця операція проводиться одноразово. А в деяких ситуаціях нитки допоможуть вирішити дуже складні проблеми, з якими не впорається навіть цілий курс ін’єкцій.

Пластика нитками можлива до певного віку

Дійсно, процедура нитяного ліфтингу набагато комфортніше переноситься у віці від 20 до 45 років і дає більш видимі результати. Але як такого «вікового ліміту» не існує. По суті все залежить від стану шкіри у пацієнта.

Нитяний ліфтинг проводять під загальним наркозом

Цей міф ми розвінчали ще в першому пункті. Для проведення операції досить місцевої анестезії в зони проведення корекції. Пацієнт не відчуває ніяких больових відчуттів, залишаючись у свідомості.

Залишаться помітні рубці

Рубці або ж фіброзна тканина – невід’ємна частина будь-якої операції. І нитяний ліфтинг тут не виняток. Але спеціальна структура підшкірних ниток має властивість розсмоктуватися. Також ліфтинг активізує організм на вироблення потрібного типу еластину і колагену, які покликані не допустити появу рубців.

Нитяний ліфтинг не є довготривалим

На відміну від повноцінного хірургічного ліфтингу ефект від нитяного буде триматися близько 2-7 років (залежно від вашої шкіри і виду ниток). Але, варто зауважити, що підтяжка нитками не тільки оновить ваш зовнішній вигляд, але і простимулює омолодження шкіри.

Нитки можуть ламатися   

Нитки, які використовуються при даному виді ліфтингу, дуже еластичні, їх неможливо пошкодити або зламати.

   5 out of 5 based on 2 reviews
(Українська) Саркисян

Subscribe to
our mailing list

Get useful tips for beauty and health from the best specialists of the VIRTUS Institute of Advanced Medicine!

Read also

(Українська) Які захворювання лікує проктолог?

(Українська) Які захворювання лікує проктолог?

Sorry, this entry is only available in Ukrainian and Russian.
(Українська) Здоров’я жінки: ключові захворювання матки та їх діагностика

(Українська) Здоров’я жінки: ключові захворювання матки та їх діагностика

(Українська) При відтермінуванні дітонародження жінки зрештою стикаються з проблемами в репродуктивній сфері.
When should you see a doctor because of «problems» with your nose?

When should you see a doctor because of «problems» with your nose?

There are many “problems” with the nose that can bring a person to the doctor’s office: aesthetic and functional. The main thing is to…
What is an endoscopic face lift?

What is an endoscopic face lift?

Endoscopic face lifting is a minimally invasive surgical intervention for facial rejuvenation and elimination of sagging soft tissues (ptosis).
+1 difficult case with the leading otolaryngologist of the clinic

+1 difficult case with the leading otolaryngologist of the clinic

Modern technologies in the hands of virtuoso doctors make it possible to solve extremely complex neurosurgical problems as if it were an ordinary ENT…
When should you consult a doctor about intimate plastic surgery?

When should you consult a doctor about intimate plastic surgery?

Intimate plastic surgery is a series of operations on organs that are included in the intimate zone: external - vagina, internal - vulva, and…
What is a face lift?

What is a face lift?

A face lift is an operation (or several) in plastic surgery, the purpose of which is the correction of age changes and rejuvenation. It…
What is cellulite and should something be done about it?

What is cellulite and should something be done about it?

Many people seek to improve the appearance of the skin with the help of a variety of means, trying to get rid of cellulite…
Submit your review
Ask a question
Online chat