+38 (048) 700 60 60
Одеса+38 (048) 700 60 60
вул. Суднобудівна, 1БКиїв+38 (067) 501 60 80
вул. Костянтинівська, 57
Зворотній дзвінок

Замовити дзвінок

Адміністратор VIRTUS зв'яжеться з Вами найближчим часом

Спасибі

UA
Що обрати: ліпофілінг чи імпланти?

Хірургічна імплантація

Збільшення грудей за допомогою імплантатів є однією з найпопулярніших процедур в косметичній хірургії, які без перебільшення проводяться кожного дня. Такі операції допомагають жінкам позбавитися своїх комплексів і почуватися впевнено та вільно. Але, окрім ментальних проблем, імплантація вирішує ряд питань, які пов’язані з фізичним здоров’ям людини.

Так за допомогою цієї процедури можна вирішити проблему в’ялих або здутих грудей після вагітності або надмірної втрати ваги. А у відповідних умовах імплантати також можуть бути придатними для пацієнтів із раком молочної залози, що бажають реконструювати своє тіло після односторонньої або двосторонньої мастектомії. Грудні імплантати бувають різних розмірів, форм і типів. У залежності від ваших уподобань, конституціії та можливостей тіла ми зможемо порекомендувати вам один або кілька типів імплантатів, а також варіанти їхнього розміщення та розрізу.

Процедура ліпофілінгу та біоімплантинг у клініці VIRTUS

У випадку, коли пацієнт має достатню кількість жирової тканини, яка, як правило, локалізується на ділянках, що звуться жировими пастками: колінна зона, стегна, поперек та низ живота, то найбільш правильним підходом для пластичної операції буде проведення ліпофілінгу. Ця методика є відносно новою, але вже доволі звичною для сучасної людини. Процедура ліпофілінгу полягає в заборі жирової тканини в одному місці та введенні її на ту ділянку тіла пацієнта, яка потребує корекції.

Таким способом можна покращувати абсолютно будь-які зони. Це можуть бути і груди, і обличчя, асиметричні зони та навіть рубці. Та, як відомо, час не стоїть на місці, а наука – рушій прогресу, постійно наближає людей до чогось нового та більш досконалого. Отож, інститут пластичної хірургії VIRTUS також може похвалитися своєю унікальною запатентованою технологією, яку ми назвали «біоімплант». Це імплантат, створений із вашої жирової тканини та плазми крові.

У чому ж полягає особливість нашої технології?

Спочатку спеціалісти клініки VIRTUS проводять ліпосакцію ділянок із жировими пастками за допомогою ліпосактора низького тиску. Далі отриманий жировий аспірат направляється в нашу стерильну лабораторію, де ретельно відмивається та проходить трикрокове очищення від усіх непотрібних домішок, які будуть заважати в процесі приживлення (кров, відмерлі частки жирової тканини, рідина, яка була введена при ліпосакції). Крім цього, до очищеної жирової тканини додається концентрована тромбоцитарна маса (PRP), що була виготовлена з крові пацієнта.

Головними відмінностями біоімплантингу є:

  • Якісно очищена жирова тканина
  • Додавання PRP
  • Менше травмування жирової тканини при заборі
  • Менше травмування донорських зон
  • Краще приживлення за рахунок домішок плазми крові

Ефективність біоімплантингу однакова для всіх ділянок тіла, але така методика підійде лише 25% пацієнтів.

Переваги й недоліки процедур

Однією з основних переваг імплантатів є негайний видимий результат, який майже не обмежує пацієнта в розмірах щодо збільшення тієї чи іншої ділянки тіла. По-друге, це гарантована довговічність результатів стосовно об’ємів збільшених зон.

До недоліків цього методу можна віднести ризик алергічних реакцій організму на чужорідне тіло, а також занадто велику щільність у випадках збільшення потрібних зон на занадто великі розміри, яка супроводжуватиметься дискомфортними відчуттями.

У свою чергу, біоімплантинг може похизуватися меншими травматичними ризиками та кращим приживленням. Хоча, через нестачу жирових тканин і можливість збільшення потрібних ділянок лише на обмежений розмір така процедура підходить не всім. Але іноді в наших пацієнтів бувають складні ситуації вроджених аномалій розвитку організму такі, як асиметрія. Щоб виправити таку деформацію потрібно провести спеціальний підбір імплантатів та, можливо, не одну складну операцію.

А для того, щоб вже відреставровані груди мали ідеальний вигляд, ми використовуємо ліпофілінг або біоімпланти. Наприклад, якщо шкіра жінки занадто тонка то вставлений імплант завдаватиме їй небажаного дискомфорту. У такому випадку, за допомогою її власного жиру, ми робимо проблемні місьця більш щільними. Отже, якщо ви хочете максимальних результатів у найкоротші строки, тоді для вас цілком підійдуть імпланти. А якщо ви переживаєте за своє здоров’я і готові пожертвувати деяким часом заради кращого приживлення та натурального результату, при цьому маючи достатню кількість жирової тканини, то ваш вибір – біомплантинг або ліпофілінг. При цьому дана методика дозволяє покращити не лише грудну зону, а й скорегувати інші проблемні ділянки вашого тіла.

Хочете побачити фото До і Після?

Результати наших операцій та процедур переконують краще будь-яких слів. Судіть самі!

   5 з 5 на основі 4 оцінок
Цепк Ганна

Підписуйтесь
на нашу розсилку

Отримуйте корисні поради для краси та здоров'я від кращих фахівців Інституту передової медицини VIRTUS!

Читайте також

Які захворювання лікує проктолог?

Які захворювання лікує проктолог?

Спектр захворювань, які лікує проктолог, далеко не вичерпується гемороєм будь-якого рівня складності: це також пролапс прямої кишки, тріщини в задньому проході, свищі прямої кишки,…
Здоров’я жінки: ключові захворювання матки та їх діагностика

Здоров’я жінки: ключові захворювання матки та їх діагностика

При відтермінуванні дітонародження жінки зрештою стикаються з проблемами в репродуктивній сфері.
Як виправити вікові зміни шкіри обличчя у жінок

Як виправити вікові зміни шкіри обличчя у жінок

Вікові зміни шкіри обличчя у жінок, в першу чергу, виявляються у вигляді зморшок та птозу. Обидві проблеми далеко не завжди пов’язані лише з віком.
Коли варто звернутися до лікаря через “проблеми” з носом

Коли варто звернутися до лікаря через “проблеми” з носом

Існує багато «проблем» з носом, які можуть привести людину до кабінету лікаря: естетичні та функціональні. Головне, своєчасно звертатися з проблемами з носом до лікаря.
Що таке ендоскопічний ліфтинг обличчя

Що таке ендоскопічний ліфтинг обличчя

Ендоскопічний ліфтинг обличчя — малоінвазивне хірургічне втручання з омолодження обличчя та усунення опущення м’яких тканин (птозу).
+1 складний випадок у провідного отоларинголога клініки

+1 складний випадок у провідного отоларинголога клініки

Сучасні технології в руках лікарів-віртуозів дозволяють вирішувати надскладні нейрохірургічні проблеми так, неначе це рядова лор-операція з вирівнювання носової перегородки.
Коли варто звернутися до лікаря щодо інтимної пластики

Коли варто звернутися до лікаря щодо інтимної пластики

Інтимна пластика — це низка операцій на органах, які входять в інтимну зону: зовнішніх — піхві, внутрішніх — вульві, та промежині.
Що таке підтяжка обличчя?

Що таке підтяжка обличчя?

Підтяжка обличчя — це операція (або декілька) з пластичної хірургії, мета якої — корекція вікових змін та омолодження. Це може бути як малоінвазивне ендоскопічне…
Що таке целюліт і чи потрібно з ним щось робити?

Що таке целюліт і чи потрібно з ним щось робити?

Багато людей прагнуть покращити зовнішній вигляд шкіри з допомогою найрізноманітніших засобів, намагаючись позбутися целюліту з допомогою фізичних вправ, різних дієт, косметичних засобів, масажів.
Залиште відгук
Задайте питання
Зверніться в чат