+38 (048) 700 60 60
Одеса+38 (048) 700 60 60
вул. Суднобудівна, 1БКиїв+38 (067) 501 60 80
вул. Костянтинівська, 57
Зворотній дзвінок

Замовити дзвінок

Адміністратор VIRTUS зв'яжеться з Вами найближчим часом

Спасибі

UA
Легкий спосіб схуднення без операції

Легкий спосіб схуднення без операції

Перше враження не можна справити двічі – і це означає, що вигляд людини привертає багато уваги в будь-якому місці і будь-якій компанії. Стандарти краси можуть змінюватися, але струнке, підтягнуте, здорове тіло – це, перш за все, показник того, що людина стежить за собою. Тому в усі часи люди роблять все для того, щоб мати гарний вигляд.

Не всім пощастило від природи з ідеальною конституцією і статурою. Чи можна схуднути легко, не вдаючись до операції, як зробити цей процес безпечним для організму і отримати бажаний результат – з’ясовуємо разом з фахівцями клініки VIRTUS.

Наслідки зайвої ваги

Перш за все, зайва вага – це не естетична, а фізіологічна проблема. Для організму надмірне навантаження небезпечне через різноманітні неприємні наслідки, і чим далі, тим сильніше вони будуть впливати на стан здоров’я в цілому і якість життя людини.

Як зайва вага впливає на організм:

  • Розвиваються різноманітні серцево-судинні захворювання, наприклад, гіпертонія, яка також впливає на внутрішні органи: очі, нирки, серце і багато інших органів
  • Проблеми з опорно-руховим апаратом, адже зайва вага збільшує навантаження на суглоби та кістки, що може обернутися артритами, остеопорозом і проблемами з хребтом
  • Високий ризик інсулінорезистентності та розвитку діабету
  • Внутрішні органи також «запливають» жиром через що можуть формуватися індивідуальні специфічні зміни органів

Зміна способу життя

Доволі часто зайва вага є наслідком сидячого малорухливого способу життя. Єдиний варіант, за використання якого вдасться вийде досягти будь-яких результатів і закріпити їх – це зміна способу життя. Без якісної корекції харчування і водного балансу, режиму дня та відпочинку, спорту й активного проведення часу всі втрачені кілограми повернуться (цілком ймовірно, що і з надлишком) одразу ж після того, як дієта завершиться.

Харчування

Під час схуднення харчування відіграє найважливішу роль. Для того, щоб сантиметри танули на очах, необхідно, щоб організм витрачав більше калорій, ніж отримував. Однак бездумний підрахунок з’їденого або різкі обмеження в харчуванні призведуть, найімовірніше, до зворотного результату: організм мобілізується перед стресом і постарається всіма силами зберегти необхідний для виживання жировий прошарок.

Важливо раціонально підбирати дієту, стежити, щоб вона була насиченою необхідними білками та мікроелементами, коригувати їх брак за допомогою вітамінів. Чималу роль в досягненні мети має часте, дробне харчування і чітке «зважування» всього з’їденого – це допомагає контролювати процес і виявляти проблемні місця. Вживайте багато овочів і зелені, для корисних перекусів вибирайте фрукти або сухофрукти, уникайте смаженої і борошняної їжі, виключіть з раціону газовані напої – і вже від цих простих дій результат не змусить себе чекати.

Спорт

Безумовно, дієта та правильний режим харчування дозволять втратити зайву вагу, однак уникнути «провисань» шкіри і побудувати гарне тіло можна тільки за допомогою спорту. Не варто з самого початку заганяти організм у стрес і вдаватися до щоденних виснажливих тренувань – почніть з тривалих прогулянок на свіжому повітрі і легкої домашньої розминки. Це буде вдалим стартом для процесу схуднення.

Плавання, силові вправи, кардіонавантаження, велоспорт, різні види аеробіки, йога – знайдіть той вид фізичної активності, який вам найбільш до душі, і приділяйте йому три-чотири дні на тиждень. Результат в дзеркалі неодмінно вас втішить.

Як швидко схуднути за допомогою косметологічних операцій?

Сучасні досягнення косметології ефективно вирішують проблему зайвої ваги без проведення операції. Які методи та способи дають можливість домогтися якісного результату – з’ясовуємо нижче.

Безопераційна ліпосакція

Для досягнення помітного ефекту схуднення не обов’язково вдаватися до крайніх заходів і «лягати під ніж хірурга». Фахівці клініки VIRTUS допомагають досягти стрункості й за допомогою безопераційної ліпосакції. Це вдалий вихід для тих, хто хоче позбутися від надлишкових локальних жирових відкладень без розрізів, операцій і тривалого процесу реабілітації, але якісно і надовго.

Суть методики полягає в тому, що спеціальний лазер розщеплює клітини жиру під шкірою і стимулює їх виведення з організму природним шляхом, без болю і неприємних відчуттів.

До такого способу схуднути вдаються, коли необхідно:

  • Гарантовано позбутися зайвого жиру в проблемних місцях
  • Отримати тривалий результат
  • Традиційні способи схуднення належного ефекту не забезпечили

Для процедури не потрібна жодна специфічна підготовка, а сам сеанс триває до 40 хвилин. При цьому видимий результат досягається вже після першого візиту в клініку – до декількох сантиметрів жиру «йдуть», не залишаючи видимих ​​слідів на шкірі. До бонусів безопераційної ліпосакції можна віднести також і те, що пацієнтові не потрібно перебувати в стаціонарі – в той же день можна рушати додому.

LPG-масаж

Для проведення LPG-масажу використовують спеціальний апарат, який складається з всмоктуючого вакууму і розгладжуюючих роликів. Суть методу така: вакуум втягує в себе місця жирових складок, а ролер в цей же час проводить масаж, який умовно «розбиває» їх і сприяє природному виведенню з організму.

Ін’єкційні процедури

Ін’єкційні методи схуднення допомагають запустити метаболізм і прискорити схуднення зсередини. Для цього лікарі індивідуально підбирають перелік вітамінів, ферментів і гормонів для омолодження і підтяжки шкіри. Такий коктейль потрапляє в організм за допомогою уколів і сприяє:

  • Розщепленню жирів
  • Виведенню токсинів
  • Активізації кровообігу
  • Виробленню колагену

Красива підтягнута фігура в наш час – це не стільки мрія, скільки результат завзятості, любові та турботи про себе. Як і будь-який інший процес, пов’язаний зі здоров’ям, схуднення потребує серйозної підготовки та грамотної підтримки лікарів на кожному з етапів досягнення бажаних результатів і привабливої зовнішності. І, звичайно ж, з підтримкою професіоналів процес скидання ваги не тільки буде легким і швидким, але й допоможе досягти чудового довготермінового результату.

   5 з 5 на основі 3 оцінок
Овчаренко

Підписуйтесь
на нашу розсилку

Отримуйте корисні поради для краси та здоров'я від кращих фахівців Інституту передової медицини VIRTUS!

Читайте також

Які захворювання лікує проктолог?

Які захворювання лікує проктолог?

Спектр захворювань, які лікує проктолог, далеко не вичерпується гемороєм будь-якого рівня складності: це також пролапс прямої кишки, тріщини в задньому проході, свищі прямої кишки,…
Здоров’я жінки: ключові захворювання матки та їх діагностика

Здоров’я жінки: ключові захворювання матки та їх діагностика

При відтермінуванні дітонародження жінки зрештою стикаються з проблемами в репродуктивній сфері.
Як виправити вікові зміни шкіри обличчя у жінок

Як виправити вікові зміни шкіри обличчя у жінок

Вікові зміни шкіри обличчя у жінок, в першу чергу, виявляються у вигляді зморшок та птозу. Обидві проблеми далеко не завжди пов’язані лише з віком.
Коли варто звернутися до лікаря через “проблеми” з носом

Коли варто звернутися до лікаря через “проблеми” з носом

Існує багато «проблем» з носом, які можуть привести людину до кабінету лікаря: естетичні та функціональні. Головне, своєчасно звертатися з проблемами з носом до лікаря.
Що таке ендоскопічний ліфтинг обличчя

Що таке ендоскопічний ліфтинг обличчя

Ендоскопічний ліфтинг обличчя — малоінвазивне хірургічне втручання з омолодження обличчя та усунення опущення м’яких тканин (птозу).
+1 складний випадок у провідного отоларинголога клініки

+1 складний випадок у провідного отоларинголога клініки

Сучасні технології в руках лікарів-віртуозів дозволяють вирішувати надскладні нейрохірургічні проблеми так, неначе це рядова лор-операція з вирівнювання носової перегородки.
Коли варто звернутися до лікаря щодо інтимної пластики

Коли варто звернутися до лікаря щодо інтимної пластики

Інтимна пластика — це низка операцій на органах, які входять в інтимну зону: зовнішніх — піхві, внутрішніх — вульві, та промежині.
Що таке підтяжка обличчя?

Що таке підтяжка обличчя?

Підтяжка обличчя — це операція (або декілька) з пластичної хірургії, мета якої — корекція вікових змін та омолодження. Це може бути як малоінвазивне ендоскопічне…
Що таке целюліт і чи потрібно з ним щось робити?

Що таке целюліт і чи потрібно з ним щось робити?

Багато людей прагнуть покращити зовнішній вигляд шкіри з допомогою найрізноманітніших засобів, намагаючись позбутися целюліту з допомогою фізичних вправ, різних дієт, косметичних засобів, масажів.
Залиште відгук
Задайте питання
Зверніться в чат