+38 (048) 700 60 60
Одеса+38 (048) 700 60 60
вул. Суднобудівна, 1БКиїв+38 (067) 501 60 80
вул. Костянтинівська, 57
Зворотній дзвінок

Замовити дзвінок

Адміністратор VIRTUS зв'яжеться з Вами найближчим часом

Спасибі

UA
Особливості ліпосакції для чоловіків

Особливості ліпосакції для чоловіків

Донедавна естетична хірургія вважалася жіночою прерогативою. Але зараз все більше представників чоловічої статі вдаються до послуг пластичних хірургів для корекції тіла і рис обличчя. А за останній час значно зріс інтерес чоловіків до послуг ліпосакції.

Навіщо чоловікові ліпосакція?

Малорухливий спосіб життя, сидяча робота в офісі, нерегулярне харчування, постійні стреси і відсутність повноцінного відпочинку – неминуче призводять сучасну людину до ситуації, коли її метаболізм порушується, а внаслідок – до відкладення надлишкових жирових мас. Особливості будови організму людини такі, що в деяких ділянках нашого тіла дуже складно позбутися жирових накопичень, навіть вдаючись до дієт і силових вправ. У таких випадках для швидкого схуднення та позбавлення від зайвої ваги є тільки один вихід і це – хірургічне втручання.

Ліпосакція дозволить значно зменшити обсяг жиру, підкреслити м’язовий рельєф і поліпшити загальний стан здоров’я пацієнта. Така косметична операція, призначена для чоловіків, викликає більше труднощів в роботі хірурга, ніж аналогічна процедура для жінок. Завданням лікаря буде не тільки зменшення масу і об’єму тіла, а також збереження мужнього силуету.

Ліпосакція «проблемних зон» у чоловіків

Методи ліпосакції однакові як для жінок, так і для чоловіків. Але основною особливістю проведення операції для других є місця відкладень жирових тканин, так звані «жирові пастки». Найпопулярнішими операціями у чоловіків вважаються:

  • Зменшення грудей. Така необхідність може виникнути при гінекомастії (збільшення грудної залози з гіпертрофією залоз і жирової тканини). Хвороба може супроводжуватися не тільки фізичним дискомфортом у вигляді надмірного відкладення жиру, а й бути причиною багатьох комплексів
  • Ліпосакція живота. Нерегулярне харчування, жирна їжа і вживання пива призводять до виникнення надлишкових жирових мас на животі
  • Ліпосакція спини. З віком некрасиві обвисання на спині можуть виникнути навіть у спортсменів. Ця операція дозволяє як зменшити обсяг надлишкового жиру, так і видалити обвислу шкіру
  • Ліпосакція підборіддя. На жаль, неможливо скасувати проблему провисання підборіддя за допомогою вправ. Тому, щоб знову повернути втрачені контури обличчя, буде потрібна пластика

Особливості підготовки до операції

Підготовка до ліпосакції починається вже за 1-2 тижні до її проведення. Спочатку пацієнт проходить консультацію у свого пластичного хірурга, де відбувається обговорення бажаних об’ємів і того, чого можна реально досягти. Також важливим питанням залишається виключення протипоказань. Для цього призначається низка діагностичних процедур, лабораторні аналізи та обстеження у терапевта, ендокринолога і флеболога.

Якщо ж ризики відсутні, то пацієнту рекомендується:

  • Відмовитися від нікотину і алкоголю
  • Знизити вживання висококалорійної їжі
  • Виключити відвідування лазень або саун

А щоб в майбутньому не допустити запальних процесів, доктор може призначити пацієнтові курс прийому антибактеріальних засобів.

Реабілітація «сильної статі» після ліпосакції

Після виконаної операції в зоні корекції залишаються синці і набряклості. Щоб якомога швидше позбутися цієї проблеми і насолоджуватися новим життям без зайвого жиру, слід чітко дотримуватися рекомендацій лікаря в післяопераційний період.

  1. Обмежити фізичне навантаження не менше ніж на два тижні.
  2. Обов’язково носити компресійну білизну в місці виконання пластики, якщо це необхідно.
  3. Дотримуватися призначеної фахівцями дієти.
  4. Як і при підготовці до ліпосакції – виключити відвідування лазні, саун або соляріїв.

Для якнайшвидшого відновлення також призначаються протизапальні препарати і фізіотерапевтичні процедури.

   5 з 5 на основі 3 оцінок
Овчаренко

Підписуйтесь
на нашу розсилку

Отримуйте корисні поради для краси та здоров'я від кращих фахівців Інституту передової медицини VIRTUS!

Читайте також

Які захворювання лікує проктолог?

Які захворювання лікує проктолог?

Спектр захворювань, які лікує проктолог, далеко не вичерпується гемороєм будь-якого рівня складності: це також пролапс прямої кишки, тріщини в задньому проході, свищі прямої кишки,…
Здоров’я жінки: ключові захворювання матки та їх діагностика

Здоров’я жінки: ключові захворювання матки та їх діагностика

При відтермінуванні дітонародження жінки зрештою стикаються з проблемами в репродуктивній сфері.
Як виправити вікові зміни шкіри обличчя у жінок

Як виправити вікові зміни шкіри обличчя у жінок

Вікові зміни шкіри обличчя у жінок, в першу чергу, виявляються у вигляді зморшок та птозу. Обидві проблеми далеко не завжди пов’язані лише з віком.
Коли варто звернутися до лікаря через “проблеми” з носом

Коли варто звернутися до лікаря через “проблеми” з носом

Існує багато «проблем» з носом, які можуть привести людину до кабінету лікаря: естетичні та функціональні. Головне, своєчасно звертатися з проблемами з носом до лікаря.
Що таке ендоскопічний ліфтинг обличчя

Що таке ендоскопічний ліфтинг обличчя

Ендоскопічний ліфтинг обличчя — малоінвазивне хірургічне втручання з омолодження обличчя та усунення опущення м’яких тканин (птозу).
+1 складний випадок у провідного отоларинголога клініки

+1 складний випадок у провідного отоларинголога клініки

Сучасні технології в руках лікарів-віртуозів дозволяють вирішувати надскладні нейрохірургічні проблеми так, неначе це рядова лор-операція з вирівнювання носової перегородки.
Коли варто звернутися до лікаря щодо інтимної пластики

Коли варто звернутися до лікаря щодо інтимної пластики

Інтимна пластика — це низка операцій на органах, які входять в інтимну зону: зовнішніх — піхві, внутрішніх — вульві, та промежині.
Що таке підтяжка обличчя?

Що таке підтяжка обличчя?

Підтяжка обличчя — це операція (або декілька) з пластичної хірургії, мета якої — корекція вікових змін та омолодження. Це може бути як малоінвазивне ендоскопічне…
Що таке целюліт і чи потрібно з ним щось робити?

Що таке целюліт і чи потрібно з ним щось робити?

Багато людей прагнуть покращити зовнішній вигляд шкіри з допомогою найрізноманітніших засобів, намагаючись позбутися целюліту з допомогою фізичних вправ, різних дієт, косметичних засобів, масажів.
Залиште відгук
Задайте питання
Зверніться в чат