+38 (048) 700 60 60
Одеса+38 (048) 700 60 60
вул. Суднобудівна, 1БКиїв+38 (067) 501 60 80
вул. Костянтинівська, 57
Зворотній дзвінок

Замовити дзвінок

Адміністратор VIRTUS зв'яжеться з Вами найближчим часом

Спасибі

UA
Прийом у ЛОРа – особливості та необхідність

Прийом у ЛОРа – особливості та необхідність

Порушення функції вух, носа або горла здатні призвести до дуже важких наслідків. Тому за наявності будь-яких симптомів, пов’язаних з цими органами, необхідно звернутися до кваліфікованого ЛОРа. Наприклад, першими дзвіночками до серйозних проблем можуть стати: утруднене дихання, хронічний нежить, часті кровотечі з носа, наявність неприємного запаху з рота при правильному догляді за ротовою порожниною, а також часті запаморочення або хропіння ночами.

Захворювання, які знаходяться в компетенції ЛОРа

Фахівці інституту передової медицини VIRTUS є високопрофесійними і готові вирішувати ЛОР-проблеми будь-якої складності:

  • Порушення слуху і патології у вусі
  • Порушення дихання
  • Мігрені
  • Втрата голосу
  • Запалення гортані та мигдалин
  • Захворювання носа: хронічний нежить, аденоїди, гайморит, викривлення носової перетинки

Консультація отоларинголога

Консультації у наших лікарів забезпечують пацієнтові повне уявлення про його стан здоров’я, особливості майбутнього лікування і можливості виникнення ускладнень.

Також ЛОРи клініки VIRTUS надають перелік необхідних аналізів для подальшої діагностики і терапії.

Крім цього, звернувшись за допомогою до наших професіоналів ви отримаєте персональну медичну картку, в яку будуть заноситися результати всіх аналізів та їхні розшифровки. За допомогою цієї інформації лікарі зможуть відстежувати динаміку захворювання і прогрес лікування.

Діагностика в отоларингології

Інститут передової медицини VIRTUS має в своєму розпорядженні все найсучасніше обладнання для проведення якісної діагностики захворювань.

Крім традиційних методів огляду, для проведення глибшого аналізу проблеми наші лікарі використовують метод ендоскопії. Це спосіб огляду деяких внутрішніх органів за допомогою оптичного приладу, який вводитися в порожнини ЛОР-органів через природні шляхи. З його допомогою лікар візуалізує проблемне місце на екрані монітора і зі стовідсотковою точністю встановлює діагноз.

Якщо ж вогнище хвороби знаходиться в місцях, у які неможливо потрапити за допомогою ендоскопа, то на цей випадок у нас є комп’ютерний томограф, який завдяки багатошаровому скануванню рентгенівськими променями розкриє будь-яку таємницю вашого організму.

Також для діагностики слуху в нашій клініці використовують метод аудіо- та імпедансометрії.

Аудіометрія – це процедура аналізу гостроту слуху за результатами реагування на звукові сигнали, які подають через спеціальні навушники з різною частотою та інтенсивністю. За допомогою цієї діагностики можна найточніше оцінити стан слуху і скласти аудіограму, яка, за потреби, допоможе вибрати і налаштувати слуховий апарат.

Імпедансометрія – метод дослідження, який дозволяє визначити стан барабанної перетинки і порожнини середнього вуха. Для цього спеціальний апарат з’єднується з пробкою, яка кріпиться на вухо і створює негативний чи позитивний тиск.

Лікування захворювань ЛОР-органів

Інститут передової медицини VIRTUS пропонує вам послуги кваліфікованих ЛОР-лікарів, які досконало володіють усіма сучасними технологіями діагностики та мають величезний практичний досвід роботи в різних напрямках, наприклад:

  • Проблеми в носовій порожнині такі як отит, риніт, гайморит і носові кровотечі. Клініка VIRTUS оснащена всім необхідним обладнанням для якісної і своєчасної діагностики цих проблем
  • Захворювання гортані і глотки. До проблем у цій сфері належать ларингіт, тонзиліт, наявність хропіння. У таких випадках наші фахівці використовують найсучасніші методи фізіотерапії, ендоскопію і комп’ютерну томографію
  • Захворювання вуха: порушення в барабанних перетинках, отит, сірчані пробки. Варто зазначити, що для лікування хронічних порушень слуху в клініці VIRTUS застосовують унікальних підхід, який полягає в лікуванні пацієнта його власними стовбуровими клітинами. Такий метод дає можливість виростити у вусі нові волоскові клітини (а саме вони доносять звуки в мозок) і повернути втрачений слух. Стовбурові клітини виготовляють у нашій сертифікованій лабораторії SmartCell
   5 з 5 на основі 4 оцінок
Цепк Ганна

Підписуйтесь
на нашу розсилку

Отримуйте корисні поради для краси та здоров'я від кращих фахівців Інституту передової медицини VIRTUS!

Читайте також

Які захворювання лікує проктолог?

Які захворювання лікує проктолог?

Спектр захворювань, які лікує проктолог, далеко не вичерпується гемороєм будь-якого рівня складності: це також пролапс прямої кишки, тріщини в задньому проході, свищі прямої кишки,…
Здоров’я жінки: ключові захворювання матки та їх діагностика

Здоров’я жінки: ключові захворювання матки та їх діагностика

При відтермінуванні дітонародження жінки зрештою стикаються з проблемами в репродуктивній сфері.
Як виправити вікові зміни шкіри обличчя у жінок

Як виправити вікові зміни шкіри обличчя у жінок

Вікові зміни шкіри обличчя у жінок, в першу чергу, виявляються у вигляді зморшок та птозу. Обидві проблеми далеко не завжди пов’язані лише з віком.
Коли варто звернутися до лікаря через “проблеми” з носом

Коли варто звернутися до лікаря через “проблеми” з носом

Існує багато «проблем» з носом, які можуть привести людину до кабінету лікаря: естетичні та функціональні. Головне, своєчасно звертатися з проблемами з носом до лікаря.
Що таке ендоскопічний ліфтинг обличчя

Що таке ендоскопічний ліфтинг обличчя

Ендоскопічний ліфтинг обличчя — малоінвазивне хірургічне втручання з омолодження обличчя та усунення опущення м’яких тканин (птозу).
+1 складний випадок у провідного отоларинголога клініки

+1 складний випадок у провідного отоларинголога клініки

Сучасні технології в руках лікарів-віртуозів дозволяють вирішувати надскладні нейрохірургічні проблеми так, неначе це рядова лор-операція з вирівнювання носової перегородки.
Коли варто звернутися до лікаря щодо інтимної пластики

Коли варто звернутися до лікаря щодо інтимної пластики

Інтимна пластика — це низка операцій на органах, які входять в інтимну зону: зовнішніх — піхві, внутрішніх — вульві, та промежині.
Що таке підтяжка обличчя?

Що таке підтяжка обличчя?

Підтяжка обличчя — це операція (або декілька) з пластичної хірургії, мета якої — корекція вікових змін та омолодження. Це може бути як малоінвазивне ендоскопічне…
Що таке целюліт і чи потрібно з ним щось робити?

Що таке целюліт і чи потрібно з ним щось робити?

Багато людей прагнуть покращити зовнішній вигляд шкіри з допомогою найрізноманітніших засобів, намагаючись позбутися целюліту з допомогою фізичних вправ, різних дієт, косметичних засобів, масажів.
Залиште відгук
Задайте питання
Зверніться в чат