+38 (048) 700 60 60
Одеса+38 (048) 700 60 60
вул. Суднобудівна, 1БКиїв+38 (067) 501 60 80
вул. Костянтинівська, 57
Зворотній дзвінок

Замовити дзвінок

Адміністратор VIRTUS зв'яжеться з Вами найближчим часом

Спасибі

UA
Забаганка чи необхідність: навіщо робити інтимну пластику

Забаганка чи необхідність: навіщо робити інтимну пластику

Для початку розповімо про жіночі та чоловічі репродуктивні системи, які відповідають за створення потомства та відчуття задоволення в сексі. Репродуктивна система жінки складається зі зовнішніх і внутрішніх статевих органів.

Внутрішні статеві органи розташовані в ділянці малого тазу. Складаються з яєчників, матки та піхви. Зовнішні статеві органи жінки (вульва) включають великі і малі статеві губи, клітор і сечовипускальний канал. Великі статеві губи простягаються від лобка до промежини. Розмір, колір і форма губ унікальні. Як правило, одна з них більша за іншу. Малі статеві губи здатні збільшуватися під час збудження. Після пологів або в результаті старіння вони змінюють колір і форму.

Чоловіча репродуктивна система теж складається з внутрішніх і зовнішніх органів. До внутрішніхналежать яєчка. Зовнішні – це мошонка і пеніс, всередині якого проходить сечівник (уретра).

Наявність проблеми – міф чи реальність?

Чоловіки та жінки хочуть бути привабливими і насолоджуватися тілом в будь-якому віці. Це бажання цілком природне. Приємно відчувати себе красивою людиною. Сьогодні ми відкрито спілкуємося на тему сексу і сексуальних потреб. Можливо, тому привідкрилася завіса перед проблемами, які пов’язані з ділянкою геніталій. До пластичних хірургів клініки VIRTUS звертаються люди з бажанням удосконалити форми репродуктивних органів та усунути захворювання, які заважають отримувати задоволення від життя в цілому, зокрема, від власного відображення в дзеркалі та від збільшеного відчуття впевненості в собі. Тут анонсуємо розповідь про жінок, а нижче відразу ж перераховуємо причини, через які звертаються чоловіки.

Інтимна пластика для жінок

Жінки звертаються до методів інтимної пластики з таких причин:

  • Вікові зміни геніталій
  • Травми репродуктивних органів
  • Зміни форми або розміру малих і великих статевих губ
  • Відновлення дівочої пліви
  • Травми вульви, піхви і промежини, отримані під час пологів
  • Зменшення або збільшення клітора

Методи інтимної пластики використовують, щоб зберегти здоров’я людини, усунути дискомфорт і збільшити чутливість делікатних частин тіла. Далі розповімо про види інтимної хірургії для жінок.

Вагінопластика або пластика піхви – операція з усунення вагінальної релаксації (розтягування сполучної тканини), рубцевих змін (передньої і задньої стінок піхви після пологів), включаючи корекцію рубців після епізіотомії, пластика промежини.

Гіменопластика або відновлення невинності – відновлення дівочої пліви.

Лабіопластика – операція зі зміни форми та об’єму малих і великих статевих губ. Включає зменшувальну пластику малих статевих губ, корекцію асиметрії малих статевих губ, пластику клітора. Під час лабіопластики застосовується допоміжна методика – ліпофілінг, який допомагає відновити втрачений об’єм і поліпшити якість шкіри великих статевих губ. Ліпофілінг добрий тим, що для корекції великих статевих губ використовується власна жирова тканина пацієнта.

У VIRTUS застосовують нехірургічні методи корекції інтимних зон для жінок. Такі процедури вважаються різновидом інтимної пластики. Розповімо про них докладніше.

  1. Плазмоліфтинг – метод омолодження зони статевих органів за допомогою введення ін’єкцій плазми. Використовується для поліпшення процесів мікроциркуляції крові та профілактики старіння тканин. Після процедури підвищується еластичність і пружність піхви.
  2. Лазерне омолодження піхви – метод відновлення тканин після пологів і профілактики опущення стінок піхви. Покращує еластичність і зменшує розмір піхви. Лазерне омолодження проводиться курсом з трьох процедур.

Підібрати оптимальний метод корекції допоможе пластичний хірург, який також дасть рекомендації щодо підготовки до процедури. Найчастіше підготовка включає:

  • Консультацію гінеколога
  • Аналіз крові на захворювання, що передаються статевим шляхом (ЗПСШ), клінічний аналіз крові та аналіз на згортання крові

Інтимна пластика для чоловіків

Чоловіки теж цікавляться естетикою і здоров’ям геніталій. Ось з якими питаннями вони звертаються до пластичного хірурга:

  • Збільшення пеніса
  • Корекція викривлення пеніса
  • Протезування яєчок
  • Обрізання крайньої плоті

Розповімо про можливості пластичної хірургії для чоловіків.

Ліпофілінг – збільшення розміру статевого члена за рахунок введення власних жирових клітин.

Лігаментотомія – методика подовження статевого члена. Операція показана у разі недорозвинення пеніса. Процедура триває недовго. Відновлення займає кілька днів.

Протезування яєчок застосовується для вживлення імплантів яєчок. Лікар підбирає вироби для протезування індивідуально для кожного пацієнта. За консистенцією і розмірами імпланти близькі до природних органів.

Обрізання крайньої плоті статевого члена – під час процедури хірург повністю або частково видаляє крайню плоть з головки члена. У нормі голівка пеніса прикрита шкірою. Під час повного обрізання голівка стає голою. Під час неповного – залишається складка шкіри, яка стискається під час ерекції, повністю оголюючи член. Обрізання знижує ризик розвитку інфекцій і раку пеніса.

Перед операціями чоловікам потрібно зробити загальний аналіз крові та сечі, перевіритися на наявність інфекцій сечостатевих шляхів. Відмовляють в подібних операціях хворим на цукровий діабет, гіпертонію та інфекції сечостатевих шляхів.

Проблеми здоров’я, пружності та форми геніталій – не міф, а реальність. На щастя, ці складності піддаються хірургічній корекції. Ми описали чимало варіантів вирішення інтимних проблем. Соромитися своїх недоліків і відкладати лікування – шкодити здоров’ю. Дійте!

   5 з 5 на основі 3 оцінок
кадочников консультации

Підписуйтесь
на нашу розсилку

Отримуйте корисні поради для краси та здоров'я від кращих фахівців Інституту передової медицини VIRTUS!

Читайте також

Які захворювання лікує проктолог?

Які захворювання лікує проктолог?

Спектр захворювань, які лікує проктолог, далеко не вичерпується гемороєм будь-якого рівня складності: це також пролапс прямої кишки, тріщини в задньому проході, свищі прямої кишки,…
Здоров’я жінки: ключові захворювання матки та їх діагностика

Здоров’я жінки: ключові захворювання матки та їх діагностика

При відтермінуванні дітонародження жінки зрештою стикаються з проблемами в репродуктивній сфері.
Як виправити вікові зміни шкіри обличчя у жінок

Як виправити вікові зміни шкіри обличчя у жінок

Вікові зміни шкіри обличчя у жінок, в першу чергу, виявляються у вигляді зморшок та птозу. Обидві проблеми далеко не завжди пов’язані лише з віком.
Коли варто звернутися до лікаря через “проблеми” з носом

Коли варто звернутися до лікаря через “проблеми” з носом

Існує багато «проблем» з носом, які можуть привести людину до кабінету лікаря: естетичні та функціональні. Головне, своєчасно звертатися з проблемами з носом до лікаря.
Що таке ендоскопічний ліфтинг обличчя

Що таке ендоскопічний ліфтинг обличчя

Ендоскопічний ліфтинг обличчя — малоінвазивне хірургічне втручання з омолодження обличчя та усунення опущення м’яких тканин (птозу).
+1 складний випадок у провідного отоларинголога клініки

+1 складний випадок у провідного отоларинголога клініки

Сучасні технології в руках лікарів-віртуозів дозволяють вирішувати надскладні нейрохірургічні проблеми так, неначе це рядова лор-операція з вирівнювання носової перегородки.
Коли варто звернутися до лікаря щодо інтимної пластики

Коли варто звернутися до лікаря щодо інтимної пластики

Інтимна пластика — це низка операцій на органах, які входять в інтимну зону: зовнішніх — піхві, внутрішніх — вульві, та промежині.
Що таке підтяжка обличчя?

Що таке підтяжка обличчя?

Підтяжка обличчя — це операція (або декілька) з пластичної хірургії, мета якої — корекція вікових змін та омолодження. Це може бути як малоінвазивне ендоскопічне…
Що таке целюліт і чи потрібно з ним щось робити?

Що таке целюліт і чи потрібно з ним щось робити?

Багато людей прагнуть покращити зовнішній вигляд шкіри з допомогою найрізноманітніших засобів, намагаючись позбутися целюліту з допомогою фізичних вправ, різних дієт, косметичних засобів, масажів.
Залиште відгук
Задайте питання
Зверніться в чат